Libnet.ro
UNICEF

23:30

SEX cu popa, in Biserica. Un preot roman, din Canada, acuzat ca ar fi violat mai multe enoriase

Antena3 Antena3,
SEX cu popa, in Biserica. Un preot roman, din Canada, acuzat ca ar fi violat mai multe enoriase

Scandalul in care este implicat un preot roman din Canada ia amploare. Alte 5 femei au depus plangere impotriva lui Ioan Pop, acuzat de agresiune sexuala. Mai mult, se pare ca unele agresiuni ar fi avut loc in. continuă pe Antena3

Un preot roman, din Canada, acuzat ca ar fi violat mai multe enoriase

Scandalul in care este implicat un preot roman din Canada ia amploare. Alte 5 femei au depus plangere impotriva lui Ioan Pop, acuzat de agresiune sexuala. Mai mult, se pare ca unele agresiuni ar fi avut loc in.

Politic Show: Cum au glumit Basescu, Ponta si Zgonea pe tema absentei lui Antonescu de la investitura propriului ministru; Iliescu, singurul presedinte roman din perioada postcomunista portretizat de Enciclopedia Britannica; Audierile in Comisia Rosia Mo

Raport despre Romania: Tigru balcanic sau balta din Balcani?. Cu cateva zile inaintea preconizatei vizite in SUA a lui Victor Ponta, mandatul acestuia de premier este pus intr-o lumina pozitiva de un raport realizat de think-tank-ul american Democracy Institute. Dezbaterile din comisia Rosia Montana, la secret. Grebla: Opinia unor parlamentari ar putea fi deformata daca sunt camere de luat vederi prezente. Parlamentarii din comisia speciala.

Un roman din Germania a scos la vanzare steagul de lupta al lui Avram Iancu

Steagul de lupta al lui Avram Iancu a fost scos la vanzare de un colectionar din strainatate. Pretul de pornire a licitatiei, care va avea loc, saptamana viittoare, a fost stabilit la 10. 000 de euro,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.1952 seconds )