Libnet.ro
UNICEF

00:07

Presa in diagonala: Duminica neagra in Irak: cel putin 44 de persoane decedate; Ancheta impotriva Gazprom: Vladimir Putin critica abordarea neconstructiva a UE; Principalii evazionisti ai Greciei sunt cei din clasele profesionale

Hotnews Hotnews,
Presa in diagonala: Duminica neagra in Irak: cel putin 44 de persoane decedate; Ancheta impotriva Gazprom: Vladimir Putin critica abordarea neconstructiva a UE; Principalii evazionisti ai Greciei sunt cei din clasele profesionale

Kosovo obtine, luni, suveranitate deplina. Kosovo va obtine luni suveranitate deplina, dupa ce Grupul de Orientare pentru Kosovo ISG, International Steering Group) va pronunta la Pristina dizolvarea sa, o. Hollande: fara exceptii pentru veniturile impozitate la 75%. Presedintele francez Francois Hollande a declarat duminica ca nu vor exista exceptii pentru remuneratiile mai mari de un. continuă pe Hotnews

Duminica neagra in Irak: cel putin 44 de persoane decedate

Un val de atacuri mortale ce a avut loc in 22 orase din Irak, duminica, s-a soldat cu moartea a cel putin 44 de persoane si cu ranirea a 240, conform Al-Jazeera, informeaza RiaNovosti.

Irak. Cel putin 51 de morti si 250 de raniti in cele mai recente atacuri

Mai multe atacuri comise in ultimele ore in Irak au provocat moartea a 51 de persoane si ranirea altor 250 in mai multe zone din tara, au anuntat duminica autoritatile irakiene, citate de AFP.

Noi atentate in Irak: cel putin 51 de morti si 250 de victime au fost inregistrate

In ulitmele ore, mai multe atacuri comise in Irak au provocat moartea a peste 51 de persoane si ranirea altor 250 din mai multe zone ale tarii, informeaza AFP, citata de Mediafax. in cursul diminetii s-a produs.

Billa vrea sa deschida cel putin cinci magazine

Billa Romania, parte a grupului german Rewe, intentionea-za sa deschida cel putin cinci magazine pana la sfarsitul anului si sa ajunga astfel la 71 de unitati la nivel national.

Cel putin sase morti, in Afganistan, in urma unui atentat in apropiere de sediul NATO

Un soldat kamikaze a declansat, astazi, o bomba in apropiere de sediul NATO din Kabul, capitala statului Afganistan, in timpul unei ceremonii, relateaza sursele de presa.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )