Libnet.ro
UNICEF

01:05

Presa straina: Creierul atentatelor de la Paris, UCIS. Informatia nu a fost confirmata

România Liberă România Liberă,
Presa straina: Creierul atentatelor de la Paris, UCIS. Informatia nu a fost confirmata

Liderul teroristilor din Paris a fost omorat, miercuri, intr-un raid de amploare al politistilor francezi la Saint Denis, au declarat doi oficiali din serviciile de securitate europene. continuă pe România Liberă

Presa straina: Liderul teroristilor de la Paris, UCIS

Liderul teroristilor din Paris a fost omorat, miercuri, intr-un raid de amploare al politistilor francezi la Saint Denis, au declarat doi oficiali din serviciile de securitate europene.

VIDEO. Descindere in Saint-Denis: Creierul atentatelor din Paris ar fi fost incoltit de politistii francezi

La cinci zile de la atentatele de la Paris, politistii au descins in forta in Saint-Denis, o localitate aflata la periferia Parisului. Cel putin doua persoane au fost omorate, iar mai multi politisti au fost impuscati, conform Le Parisien. Descinderea are legatura cu atentatele comise la Paris.

Cine este creierul atentatelor din Paris: un cetatean belgian care sta in Siria

Politia franceza anunta ca l-a identificat pe cel care a comandat atentatele din Paris: Abdelhamid Abaoud ar fi creierul atacurilor teroriste. Abdelhamid Abaaoud este cetatean belgian care sta in Siria. El ar fi comis, alaturi de alt suspect cautat de politie - Abdeslam Salah - mai multe talharii armate, transmite postul BFM TV.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2032 seconds )