Libnet.ro
UNICEF

14:30

VIDEO. Descindere in Saint-Denis: Creierul atentatelor din Paris ar fi fost incoltit de politistii francezi

România Liberă România Liberă,
VIDEO. Descindere in Saint-Denis: Creierul atentatelor din Paris ar fi fost incoltit de politistii francezi

La cinci zile de la atentatele de la Paris, politistii au descins in forta in Saint-Denis, o localitate aflata la periferia Parisului. Cel putin doua persoane au fost omorate, iar mai multi politisti au fost impuscati, conform Le Parisien. Descinderea are legatura cu atentatele comise la Paris. continuă pe România Liberă

Cine este creierul atentatelor din Paris: un cetatean belgian care sta in Siria

Politia franceza anunta ca l-a identificat pe cel care a comandat atentatele din Paris: Abdelhamid Abaoud ar fi creierul atacurilor teroriste. Abdelhamid Abaaoud este cetatean belgian care sta in Siria. El ar fi comis, alaturi de alt suspect cautat de politie - Abdeslam Salah - mai multe talharii armate, transmite postul BFM TV.

VIDEO Suporterii turci striga Allahu Akbar in momentul de reculegere in memoria victimelor atentatelor din Paris, la meciul de fotbal Turcia-Grecia

Suporterii turci au strigat Allahu Akbar si au huiduit in timpul momentului de reculegere in memoria victimelor atentatelor din Paris, marti seara, inaintea loviturii de incepere a meciului amical de fotbal Turcia - Grecia, transmite AFP.

Omagiu in Parlamentul European pentru victimele atentatelor din Paris

Deputatii si angajatii Parlamentului European se vor reuni maine la ora 16 pentru a comemora victimele atacurilor teroriste din Paris si pentru a isi exprima solidaritatea cu cetatenii si autoritatile din Franta.

Omagii la Bucuresti si Cluj pentru victimele atentatelor din Paris

Cateva sute de persoane au participat, duminica, in fata Ambasadei Frantei din Bucuresti si la Institutul Francez din Cluj-Napoca, pentru a comemora victimele atentatelor de la Paris.

128 de perchezitii in Franta, in urma atentatelor din Paris

Fortele de ordine franceze au efectuat 128 de perchezitii, in noaptea de luni spre marti, in cadrul starii de urgenta decretate in urma atentatelor de la Paris, comise vinerea trecuta.

Planificatorul atentatelor din Paris, IDENTIFICAT. Ce informatii se cunosc despre terorist

Un oficial francez l-a identificat pe Abdelhamid Abaaoud ca fiind presupusul planificator al atacurilor de la Paris, care ar avea de asemenea legaturi cu mai multe atacuri dejucate.

FOTO+VIDEO. Descinderi in Saint-Denis, pentru capturarea teroristului care a planificat atentatele de la Paris. Ce masuri anunta Hollande

Operatiunea din Saint-Denis, care l-a vizat pe teroristul care a planificat atentatele de la Paris, s-a incheiat. Au fost arestate sapte persoane. Noi perchezitii au loc la aeroportul din Roissy.

Presa straina: Creierul atentatelor de la Paris, UCIS. Informatia nu a fost confirmata

Liderul teroristilor din Paris a fost omorat, miercuri, intr-un raid de amploare al politistilor francezi la Saint Denis, au declarat doi oficiali din serviciile de securitate europene.

Cine este creierul atentatelor din Paris. Vanatoarea de teroristi continua

Creierul atacurilor teroriste din Paris este un belgian aflat in prezent in Siria, sustin procurorii francezi. Numele barbatului apare in mai multe dosare ale politiei alaturi de unul dintre teroristii care s-au.

Atentatele din Paris: Opozitia de dreapta cere executivului masuri ferme

Opozitia de dreapta i-a cerut executivului, luni, sa ia masuri ferme fata de consecintele greselilor scoase la iveala de noile atentate de la Paris si Saint-Denis, in ruma caror au murit 129 de oameni.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2072 seconds )