Libnet.ro
UNICEF

20:30

Presedintele american Barack Obama a cerut Congresului sa autorizeze razboiul impotriva gruparii Statul Islamic

B1 B1,
Presedintele american Barack Obama a cerut Congresului sa autorizeze razboiul impotriva gruparii Statul Islamic

Presedintele american Barack Obama a cerut Congresului sa autorizeze razboiul impotriva gruparii Statul Islamic SI), pentru trei ani si fara o interventie terestra de lunga durata, relateaza AFP. continuă pe B1

Barack Obama vorbeste despre relatia cu Germania, dupa ce telefonul lui Merkel a fost ascultat: Nu mai e la fel

Presedintele american Barack Obama a declarat luni ca dezvaluirile privind interceptarea de catre Agentia Nationala de Securitate a SUA a telefonului mobil al cancelarului german Angela Merkel a deteriorat.

Barack Obama: Dezvaluirile privind interceptarea telefonului lui Merkel de catre NSA au deteriorat impresiile germanilor

Presedintele american Barack Obama a declarat ca dezvaluirile privind interceptarea de catre Agentia Nationala de Securitate a SUA a telefonului mobil al cancelarului german Angela Merkel a deteriorat impresiile.

Barack Obama: Rusia nu poate redresa frontierele Europei prin forta armelor

Presedintele american Barack Obama a declarat, in contextul conflictului din Ucraina, ca Rusia nu poate redresa frontierele Europei prin forta armelor, relateaza AFP. Liderul de la Casa Alba a dat totusi.

Angela Merkel se intalneste astazi cu Barack Obama la Washington

Cancelarul german, Angela Merkel, a sosit ieri seara la Washington, unde astazi va avea intrevederi cu presedintele SUA, Barack Obama. Subiectul principal, care se afla pe agenda de lucru a celor doi lideri, il.

Barack Obama nu exclude inarmarea Ucrainei. Separatistii vor sa inroleze inca 100.000 de combatanti si avertizeaza ca nu vor face niciun pas inapoi

Presedintele SUA, Barack Obama a lasat luni deschisa posibilitatea livrarii de arme Ucrainei pentru ca tara sa se apere de separatistii prorusi, la doua zile inaintea unui summit decisiv de pace in Europa sub egida Berlinului si Parisului. Aceasta intalnire diplomatica a ultimei sanse de la Minsk este programata miercuri intre presedintii Putin, Porosenko, Hollande si cancelarul german, Angela Merkel. Intre timp, separatistii prorusi din estul Ucrainei au anuntat inceperea mobilizarii voluntare prin care incearca sa inroleze inca aproximativ 100. 000 de combatanti.

Ce primeste zilnic presedintele Obama de la serviciile de informatii: o carte groasa plina de moarte, distrugere, conflict, haos

Presedintele american Barack Obama isi incepe dimineata citind o carte groasa plina de moarte, distrugere, conflict si haos si band o cana de ceai, povesteste liderul de la Casa Alba, referindu-se la rezumatul zilnic pe care il primeste din partea serviciilor de informatii, relateaza CNN.

Peste America si Rusia s-a lasat inghetul. CE i-a zis Obama lui Putin, ASEARA la telefon

Presedintele american Barack Obama l-a indemnat marti seara pe omologul sau rus Vladimir Putin, intr-o convorbire telefonica, sa accepte planul de pace pentru Ucraina pe care liderii europeni il vor prezenta.

indemnul lui Obama pentru Rusia

Presedintele american Barack Obama l-a indemnat marti seara pe omologul sau rus Vladimir Putin, intr-o convorbire telefonica, sa accepte planul de pace pentru Ucraina pe care liderii europeni il vor prezenta miercuri la Minsk, in Belarus, relateaza CNN, citat de Mediafax.

Obama l-a avertizat pe Putin la telefon, inainte de negocierile de la Minsk, sa accepte planul de pace pentru Ucraina

Presedintele american Barack Obama l-a indemnat, marti seara, pe omologul sau rus Vladimir Putin, intr-o convorbire telefonica, sa accepte planul de pace pentru Ucraina pe care liderii europeni il vor prezenta miercuri la Minsk, in Belarus, relateaza CNN.

Obama: Rusia nu poate redesena frontierele Europei prin forta armelor

Presedintele american Barack Obama a atentionat luni Rusia in legatura cu conflictul din Ucraina, afirmand ca Moscova nu poate redesena frontierele Europei prin forta armelor, relateaza AGERPRES. Liderul de.

ştiri de la B1

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2303 seconds )