Libnet.ro
UNICEF

19:00

Presedintele american, Donald Trump, considera votul din Senat asupra reformei sanatatii, Obamacare, drept un mare pas

România Liberă România Liberă,
Presedintele american, Donald Trump, considera votul din Senat asupra reformei sanatatii, Obamacare, drept un mare pas

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, considera ca votul de marti din Senat pentru dezbaterea privind abrogarea Obamacare este un mare pas. Acest subiect divizeaza majoritatea republicana de luni de zile, potrivit Agerpres. continuă pe România Liberă

Presedintele SUA, Donald Trump, il acuza pe directorul interimar al FBI ca ar fi primit 700.000 de dolari de la Hillary Clinton

Presedintele american, Donald Trump, il acuza pe directorul interimar al Biroului Federal de Investigatii, Andrew McCabe, ca ar fi primit 700. 000 de dolari de la Hillary Clinton.

VIDEO Donald Trump a inaugurat cel de-al 11-lea portavion american, un mesaj de 100.000 de tone catre lume

Presedintele american Donald Trump a inaugurat sambata USS Gerald Ford, cel de-al 11-lea portavion al flotei americane si primul de ultima generatie cu propulsie nucleara, relateaza Agerpres citand AFP si DPA.

Donald Trump acuza Ucraina, fara a oferi nicio dovada, ca a sprijinit-o pe Hillary Clinton in campania electorala

Presedintele american Donald Trump a acuzat marti Ucraina, fara a oferi nicio dovada, ca a incercat sa-i saboteze campania electorala sprijinind-o in schimb pe rivala sa democrata Hillary Clinton, scrie Reuters.

Donald Trump acuza Ucraina, fara a oferi nicio dovada, ca a sprijinit-o pe Hillary Clinton in campania electorala. Kievul respinge acuzatiile

Presedintele american Donald Trump a acuzat marti Ucraina, fara a oferi nicio dovada, ca a incercat sa-i saboteze campania electorala sprijinind-o in schimb pe rivala sa democrata Hillary Clinton, scrie Reuters. Ambasada Ucrainei la Washington a negat intr-o postare pe Twitter acuzatiile presedintelui Trump.

Numire importanta facuta de Donald Trump: Victoria Nuland, inlocuita cu un expert pe problemele Europei Centrale si de Est

Presedintele american Donald Trump intentioneaza sa il numeasca in functia de adjunct al secretarului de Stat pentru afaceri europene si eurasiatice, functie ramasa vacanta dupa plecarea.

Casa Alba: Donald Trump, de acord cu semnarea noului pachet de sanctiuni impuse Rusiei

Presedintele american Donald Trump este deschis in legatura cu semnarea legislatiei privind impunerea de noi sanctiuni impotriva Rusiei, au anuntat duminica reprezentantii Casei Albe, potrivit Reuters.

Donald Trump, mesaj de forta catre intreaga lume: Dusmanii nostri vor tremura de frica

Presedintele american Donald Trump a inaugurat sambata USS Gerald Ford, cel de-al 11-lea portavion al flotei americane si primul de ultima generatie cu propulsie nucleara, relateaza AFP si.

Donald Trump acuza New York Times ca a dejucat un plan al SUA de a-l ucide pe liderul Statului Islamic

Presedintele american, Donald Trump, a acuzat sambata ziarul New York Times ca ar fi dejucat o tentativa a Statelor Unite de a-l ucide pe liderul Statului Islamic, Abu Bakr al-Baghdadi, relateaza agentia Belga, preluata de dhnet. be.

Donald Trump acuza New York Times ca ar fi dejucat un plan al SUA privind uciderea liderului Statului Islamic

Presedintele american Donald Trump a acuzat sambata ziarul New York Times ca ar fi dejucat o incercare a Statelor Unite de a-l ucide pe liderul Statului Islamic SI), Abu Bakr al-Baghdadi, relateaza Agerpres.

Trump acuza New York Times ca ar fi dejucat un plan al SUA privind uciderea liderului Statului Islamic/ El denunta si scurgeri ilegale de informatii dupa dezvaluirile din Washington Post legate de intalnirea Sessions-Kisliak

Presedintele american Donald Trump a acuzat sambata ziarul New York Times ca ar fi dejucat o incercare a Statelor Unite de a-l ucide pe liderul Statului Islamic SI), Abu Bakr al-Baghdadi. Totodata, el a denuntat scurgeri ilegale de informatii, dupa ce jurnalistii Washington Post au dezvaluit ca Jeff Sessions a discutat detalii ale campaniei republicane in timpul intalnirilor pe care le-a avut cu fostul ambasador rus de la Washington, Serghei Kisliak.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2192 seconds )