Libnet.ro
UNICEF

14:00

Presedintele ANAF, despre dosarul ICA: Fiscul nu este agentie imobiliara. Noi valorificam pe piata sau prin schimburi (VIDEO)

B1 B1,
Presedintele ANAF, despre dosarul ICA: Fiscul nu este agentie imobiliara. Noi valorificam pe piata sau prin schimburi (VIDEO)

Presedintele ANAF, Dragos Doros, precizeaza ca s-au facut pasi importanti pentru recuperarea prejudiciului in dosarul ICA. Doros spune ca institutia pe care o conduce a preluat cladirile si ca. continuă pe B1

Seful ANAF, despre recuperarea prejudiciului: Nu suntem agentie imobiliara, dar s-au facut pasi importanti

Presedintele ANAF, Dragos Dobos, sustine ca s-au facut pasi importanti pentru recuperarea prejudiciului in dosarul ICA, un dosar pentru care Fiscul ca institutie s-a ales si cu un dosar penal. Am preluat cladirile si urmeaza procesul de valorificare a lor, a declarat Dragos Doros, intr-o emisiune televizata, la postul Digi24.

Seful Fiscului spune ca s-au facut pasi importanti pentru recuperarea prejudiciului in Dosarul ICA si ca noi valorificam, ANAF nu e administrator de imobile

Presedintele ANAF, Dragos Doros, sustine ca s-au facut pasi importanti pentru recuperarea prejudiciului de 60 mil. euro in dosarul ICA, un dosar pentru care Fiscul ca institutie s-a ales si cu un dosar penal, informeaza Digi24. ro.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2326 seconds )