Libnet.ro
UNICEF

01:05

Seful ANAF, despre recuperarea prejudiciului: Nu suntem agentie imobiliara, dar s-au facut pasi importanti

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Seful ANAF, despre recuperarea prejudiciului: Nu suntem agentie imobiliara, dar s-au facut pasi importanti

Presedintele ANAF, Dragos Dobos, sustine ca s-au facut pasi importanti pentru recuperarea prejudiciului in dosarul ICA, un dosar pentru care Fiscul ca institutie s-a ales si cu un dosar penal. Am preluat cladirile si urmeaza procesul de valorificare a lor, a declarat Dragos Doros, intr-o emisiune televizata, la postul Digi24. continuă pe Ziarul Bursa

Presedintele ANAF, despre dosarul ICA: Fiscul nu este agentie imobiliara. Noi valorificam pe piata sau prin schimburi (VIDEO)

Presedintele ANAF, Dragos Doros, precizeaza ca s-au facut pasi importanti pentru recuperarea prejudiciului in dosarul ICA. Doros spune ca institutia pe care o conduce a preluat cladirile si ca.

Seful Fiscului spune ca s-au facut pasi importanti pentru recuperarea prejudiciului in Dosarul ICA si ca noi valorificam, ANAF nu e administrator de imobile

Presedintele ANAF, Dragos Doros, sustine ca s-au facut pasi importanti pentru recuperarea prejudiciului de 60 mil. euro in dosarul ICA, un dosar pentru care Fiscul ca institutie s-a ales si cu un dosar penal, informeaza Digi24. ro.

Ce salariu are seful ANAF

Dragos Doros castiga lunar 4. 000 de lei ca presedinte al ANAF, de 13 ori mai putin decat predecesorul sau, Gelu Stefan Diaconu, care pleca acasa si cu 11 mii de euro la sfarsitul.

Gigantii online Facebook si Google, investigati de Fiscul romanesc, pe motiv ca platesc taxe in afara tarii, anunta seful ANAF

Facebook, Google si alte companii din industria online, care nu sunt inregistrate in Romania, sunt investigate de Fisc. Declaratia a fost facuta de presedintele ANAF, Dragos Doros, intr-o emisiune la Digi24. Trebuie sa identificam sursele de venit si daca acele surse de venit pe care le realizeaza nu doar aceste doua companii, e vorba de industria online, e vorba si de site-urile de vanzari online s. a. m. d. , toate astea se afla in vizorul nostru, a spus seful Fiscului.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )