Libnet.ro
UNICEF

10:15

Presedintele ANSVSA: Pe acte nu se confirma absolut nicio suspiciune de salmonella

Antena3 Antena3,
Presedintele ANSVSA: Pe acte nu se confirma absolut nicio suspiciune de salmonella

Presedintele ANSVSA, Vladimir Alexandru Manastireanu, a comentat scandalul carnii infestate cu salmonella in cadrul emisiunii QA de la Antena 3. Vladimir Manastireanu a precizat ca, pana in prezent,. continuă pe Antena3

Presedintele ANSVSA: Toata carnea de pe piata este buna de consum. ...

UPDATE: Presedintele ANSVSA, Vladimir Manastireanu, a declarat ca se fac verificari si la un abator din Buzau, care a avut contract cu Avicola Calarasi. _ _ _ _ _ Presedintele ANSVSA, Vladimir Manastireanu, a declarat ca toata carnea care se afla in magazinele specializate, in piete si in supermarketuri este buna de consum, conform B1 TV. Toata marfa din magazine este controlata sanitar-veterinar si ii sfatuiesc pe clienti sa cumpere numai din centre, piete si sa ceara bonul fiscal.

Presedintele ANSVSA: Toata carnea de pe piata este buna de consum

Presedintele ANSVSA dat garantii ca toata carnea care se afla in magazinele specializate, in piete si in supermarketuri este buna de consum. Vladimir Manastireanu a afirmat ca toata carnea care este inso.

Presedintele ANSVSA: Toata carnea de pe piata este buna de consum.

Presedintele ANSVSA, Vladimir Manastireanu, a declarat ca toata carnea care se afla in magazinele specializate, in piete si in supermarketuri este buna de consum, conform B1 TV. Toata marfa din magazine este controlata sanitar-veterinar si ii sfatuiesc pe clienti sa cumpere numai din centre, piete si sa ceara bonul fiscal. Garantam ca tot ce este in galantare este bun de consum, a declarat Vladimir Manastireanu. Vreau sa cred ca nu mai exista marfa de la Avicola Calarasi in supermarketuri .

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2074 seconds )