Libnet.ro
UNICEF

23:45

Presedintele Asociatiei Elevilor din Constanta despre cazul elevelor din Copsa Mica: Este jenant cum ministerul, scoala si colegii profesorului se complac. Cu o astfel de mentalitate nu ne vom face bine ca sistem educational si societate

Hotnews Hotnews,
 Presedintele Asociatiei Elevilor din Constanta despre cazul elevelor din Copsa Mica: Este jenant cum ministerul, scoala si colegii profesorului se complac. Cu o astfel de mentalitate nu ne vom face bine ca sistem educational si societate

Constantin-Alexandru Manda, presedintele Asociatiei Elevilor din Constanta, considera ca Este jenant cum sistemul - ministerul, scoala, sindicatele si colegii profesorului - se complac, luandu-i apararea acestuia sau nespunand nimic, alegand vechea metehna a ascunderii gunoiului sub pres in cazul elevelor de la Liceul Tehnologic Nicolae Teclu din Copsa Mica, ce l-au filmat pe preotul profesor de religie pe care il acuza ca se masturba in timpul orei. Cu o astfel de mentalitate nu ne vom face bine ca sistem educational si societate, mai spune Alexandru Manda. continuă pe Hotnews

Reprezentantul elevilor din Constanta DESFIINTEAZA Ministerul Educatiei si liceul in cazul PROFESORULUI de RELIGIE acuzat ca se MASTURBA la scoala. Este JENANT cum... (FOTO)

Cazul profesorului de religie de la Liceul Tehnologic Nicolae Teclu din Copsa Mica, filmat de trei eleve si acuzat ca se masturba in timpul unei ore, continua sa provoace dezbateri aprinse referitoare la.

Elevii constanteni, despre cazul fetelor sanctionate ca au filmat un preot care s-a scarpinat la ora de religie: Este jenant cum sistemul alege sa ascunda gunoiul sub pres

Asociatia Elevilor din Constanta condamna masurile luate de ISJ Sibiu in cazul elevelor care l-au filmat pe un preot in timp ce acesta s-ar fi scarpinat la ora de religie. Totodata, elevii constanteni spun ca oficialii au ales sa ascunda gunoiul sub pres si de aceasta data.

Un alt cadavru a fost gasit pe digul de la plaja Modern din Constanta

Un alt cadavru a fost gasit, joi dimineata, pe digul de la plaja Modern, in zona movilei de pamant, din Constanta, cazul fiind preluat de pompierii ISU si Medicina Legala. Marti, cadavrul unei femei a fost.

Primele marturisiri ale elevului batut de cele trei femei intr-o scoala din Constanta

Elevul batut fara mila de trei femei intr-o scoala din Constanta a facut primele marturisiri despre ceea ce i s-a intamplat. Copilul de 14 ani a explicat ca s-a trezit, dintr-o.

Cadavrul unei femei, gasit in apropierea unei plaje din Constanta

Trupul neinsufletit al unei femei a fost observat plutind in apropierea digului de nord al Plajei Modern, din Constanta, joi dimineata, de o persoana care a alertat autoritatile, informeaza Inspectoratul.

Cele trei femei, care au batut un elev intr-o scoala din Constanta, au fost retinute

Cele trei femei, care au batut un elev intr-o scoala din Constanta, au fost retinute de Politie si vor fi propuse spre arestare, acestea fiind acuzate de lovire sau alte violente si tulburarea ordinii si.

Caz REVOLTATOR intr-o scoala din Constanta: Un elev a fost batut de trei mame (VIDEO)

Un elev a fost batut, marti, de trei femei pe holul unei scoli din Constanta, imaginile fiind filmate de alti elevi. Una dintre femei este mama unui coleg cu care victima ar fi avut un conflict in urma cu .

Din nou despre proiectul de tara al Romaniei

In ultima vreme, poate pentru ca ne aflam si in anul sarbatoririi a 100 de ani de la Marea Unire, se discuta din nou despre proiectul de tara pe care nu-l avem. Se afirma ca, dupa aderarea Romaniei la NATO si la Uniunea Europeana, Romania nu ar mai avea un proiect de tara care sa mobilizeze energiile intregului popor pentru realizarea acestuia.

Ministrul Sanatatii, despre cazul copilului externat din spital in stare grava la Oradea: Cadrele medicale trebuie sa manifeste compasiune si intelegere

Cazul copilului externat din spital, desi se afla in stare foarte grava, a ajuns in atentia noului ministru al Sanatatii, Sorina Pintea.

Seful Politiei Sibiu, despre cazul preotului din Copsa Mica acuzat ca s-a masturbat in fata clasei: Se pare ca nu se confirma

Seful IPJ Sibiu a declarat ca din primele verificari acuzatiile aduse preotului Adrian Circa nu s-au confirmat. Acesta a fost filmat si acuzat ca s-ar fi masturbat la catedra, in fata clasei.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )