Libnet.ro
UNICEF

12:30

Presedintele FC Barcelona: Messi valoreaza 580 de milioane de euro

Hotnews Hotnews,
 Presedintele FC Barcelona: Messi valoreaza 580 de milioane de euro

Presedintele FC Barcelona, Sandro Rosell, a estimat ca valoarea argentinianului Lionel Messi este de 580 de milioane de euro, conform unui interviu aparut duminica in cotidianul Sport, potrivit Mediafax. Pentru a-l transfera pe Messi, un club trebuie sa plateasca 250 de milioane de euro pentru clauza de reziliere, plus 56 la suta din impozite. Adica ar fi circa 580 de milioane de euro, conform calculelor lui Sandro Rosell. continuă pe Hotnews

Cel mai bun jucator de pe planeta valoreaza o suma colosala. Messi poate pleca de la Barca pentru 580 de milioane de euro

Presedintele clubului Barcelona, Sandro Rosell a declarat ca valoarea lui Lionel Messi se ridica la fabuloasa suma de 580 de milioane de euro.

Vanzarile Egis au crescut cu 9%, la 13,9 milioane euro, in tara noastra

Vanzarile grupului farmaceutic ungar Egis in tara noastra s-au apreciat cu 9% in primele lui noua luni ale anului fiscal 2012-2013, fata de perioada similara din anul anterior, la 13,9 milioane euro, ca urmare a lansarii de noi produse.

Loteria Romana: Marele premiu la Loto 6/49 a ajuns la 1,1 milioane euro

Marele premiu la jocul Loto 6/49 a ajuns la 1,1 milioane euro, potrivit unui anunt al Loteriei Romane. in timp ce la Loto 6/49 se inregistreaza un report de peste 4,7 miliaone lei, la jocul Joker, categoria I, re.

AdePlast a investit 3,2 milioane euro in fabrica de vopsele de la Ploiesti

Producatorul de materiale de constructii AdePlast a deschis fabrica de vopsele si tencuieli decorative de pe platforma industriala Ploiesti, in urma unei investitii de 3,2 milioane de euro, potrivit unui comunicat de presa.

O asociere de firme din care face parte si Condmag a incheiat un contract de 5 milioane euro cu Transgaz

Asocierea firmelor Condmag Brasov COMI), Trustul de Instalatii si Constructii si Gazproiect a semnat cu compania de stat Transgaz Medias TGN) un contract de 21,8 milioane de lei aproximativ 5 milioane de euro) pentru lucrari de reparatii la o conducta de gaze.

O parte din autostrada Lugoj-Deva, construita pentru 95 de milioane de euro. CNADNR a semnat cu asocierea Tehnostrade - Spedition UMB

CNADNR a semnat cu asocierea Tehnostrade - Spedition UMB, companii controlate de omul de afaceri Dorinel Umbrarescu, un contract de 419,4 milioane lei 95,3 milioane euro), fara TVA, pentru proiectarea si constructia lotului 4 al autostrazii Lugoj - Deva, anunta Mediafax.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2229 seconds )