Libnet.ro
UNICEF

21:15

Presedintele Basescu, primul Craciun cu nepotica

Antena3 Antena3,
Presedintele Basescu, primul Craciun cu nepotica

Presedintele Traian Basescu a postat pe un cont de socializare o fotografie in care apare impreuna cu nepoata sa, Sofia Anais, pe care o tine in brate. Seful statului si nepotica sunt langa bradul de Craciun. continuă pe Antena3

10 moduri deosebite de a sarbatori primul Craciun al bebelusului tau

Primul Craciun al bebelusului este in mod cert un eveniment ce trebuie pretuit. In continuare, iti vom prezenta cateva moduri creative de a marca prima sarbatoare petrecuta impreuna si de a o face cat.

FOTO. Primul Craciun al Sofiei Anais. Nepoata presedintelui, in costum de Mos Craciun.

Presedintele Traian Basescu a postat pe pagina sa de Facebook o fotografie in care o tine in brate pe nepoata sa, Sofia Anais, alaturi de urarea Craciun fericit tuturor copiilor si parintilor lor!. Presedintele si nepoata sa se afla in fata unui brad impodobit, iar micuta poarta un costum de Mos Craciun. Fiica presedintelui, Elena Basescu a postat, de asemenea, pe pagina sa de Facebook o fotografie cu micuta Sofia Anais langa brad. Avem un Craciun insorit si sper sa aveti parte cu totii .

Primul Craciun pe Facebook al nepoatei presedintelui Basescu

Eurparlamentarul Elena Basescu a postat pe Facebook o imagine cu nepoata presedintelui Traian Basescu in fata primului ei brad de Craciun si un mesaj pentru romani cu ocazia Sarbatorilor.

Unde isi petrece Craciunul presedintele Basescu

Presedintele Traian Basescu si sotia sa, Maria, au ajuns, marti, in statiunea Predeal, unde isi vor petrece sarbatorile de Craciun. Familia prezidentiala va locui in vila de protocol din aceasta.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )