Libnet.ro
UNICEF

05:45

Presedintele BERD apreciaza modul in care Romania a depasit dificultatile crizei

Adevărul Adevărul,
Presedintele BERD apreciaza modul in care Romania a depasit dificultatile crizei

Presedintele Traian Basescu l-a primit luni, la Palatul Cotroceni, pe presedintele Bancii Europene pentru Reconstructie si Dezvoltare, Suma Chakrabarti, acesta exprimandu-si aprecierea fata de modul in care Romania a depasit dificultatile crizei, dar si fata de reformele din cadrul Acordului de asistenta financiara multilaterala cu Fondul Monetar International, Comisia Europeana si Banca Mondiala. continuă pe Adevărul

Presedintele BERD, in vizita in Romania luni si marti

Presedintele Bancii Europene pentru Reconstructie si Dezvoltare, Sir Suma Chakrabarti, se va afla in Romania, luni si marti, pentru intrevederi cu inalti oficiali, parteneri de afaceri si cu reprezentanti ai societatii civile, anunta Agerpres. Conform unui comunicat al BERD, presedintele Chakrabarti se va intalni cu presedintele Romaniei, Traian Basescu, si cu premierul Victor Ponta, precum si cu ministrul de Finante, Daniel Chitoiu, ministrul Fondurilor Europene, Eugen Teodorovici si cu guvernatorul Bancii Nationale, Mugur Isarescu.

Presedintele BERD viziteaza Romania

Sir Suma Chakrabarti, presedintele Bancii Europene pentru Reconstructie si Dezvoltare BERD), va vizita Romania in perioada 17-18 iunie pentru a avea intrevederi cu inalti oficiali, parteneri de afaceri si cu reprezentanti ai societatii civile.

Presedintele BERD: Romania da semne clare de redresare economica

Sir Suma Chakrabarti, Presedintele Bancii Europene pentru Reconstructie si Dezvoltare BERD), va vizita tara noastra in perioada 17-18 iunie pentru a avea intrevederi cu inalti oficiali, parteneri de afaceri si cu reprezentanti ai societatii civile, potrivit unui comunicat remis readctiei.

Presedintele BERD viziteaza tara noatra

Sir Suma Chakrabarti, Presedintele Bancii Europene pentru Reconstructie si Dezvoltare BERD), va vizita tara noastra in perioada 17-18 iunie pentru a avea intrevederi cu inalti oficiali, parteneri de afaceri si cu reprezentanti ai societatii civile, informeaza un comunicat.

Presedintele BERD viziteaza tara noastra

Sir Suma Chakrabarti, Presedintele Bancii Europene pentru Reconstructie si Dezvoltare BERD), va vizita tara noastra in perioada 17-18 iunie pentru a avea intrevederi cu inalti oficiali, parteneri de afaceri si cu reprezentanti ai societatii civile, informeaza un comunicat de presa.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )