Libnet.ro
UNICEF

05:15

Presedintele BERD viziteaza tara noastra

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Presedintele BERD viziteaza tara noastra

Sir Suma Chakrabarti, Presedintele Bancii Europene pentru Reconstructie si Dezvoltare BERD), va vizita tara noastra in perioada 17-18 iunie pentru a avea intrevederi cu inalti oficiali, parteneri de afaceri si cu reprezentanti ai societatii civile, informeaza un comunicat de presa. continuă pe Ziarul Bursa

Presedintele BERD viziteaza tara noatra

Sir Suma Chakrabarti, Presedintele Bancii Europene pentru Reconstructie si Dezvoltare BERD), va vizita tara noastra in perioada 17-18 iunie pentru a avea intrevederi cu inalti oficiali, parteneri de afaceri si cu reprezentanti ai societatii civile, informeaza un comunicat.

Presedintele BERD viziteaza Romania

Sir Suma Chakrabarti, presedintele Bancii Europene pentru Reconstructie si Dezvoltare BERD), va vizita Romania in perioada 17-18 iunie pentru a avea intrevederi cu inalti oficiali, parteneri de afaceri si cu reprezentanti ai societatii civile.

Presedintele BERD: Romania da semne clare de redresare economica

Sir Suma Chakrabarti, Presedintele Bancii Europene pentru Reconstructie si Dezvoltare BERD), va vizita tara noastra in perioada 17-18 iunie pentru a avea intrevederi cu inalti oficiali, parteneri de afaceri si cu reprezentanti ai societatii civile, potrivit unui comunicat remis readctiei.

Pilotii de elita ai Romaniei au facut spectacol la primul raliu aviatic din tara noastra

Pilotii de elita ai Romaniei au facut spectacol la primul raliu aviatic din tara noastra. Concursul s-a desfasurat la Banesti, Prahova, pe un traseu istoric de exceptie si a fost organizat de iacarii.

Studiu Petrom: Lipsa fondurilor, principala problema cu care se confrunta societatea civila din tara noastra

Cele mai importante probleme cu care se confrunta societatea civila din tara noastra sunt lipsa fondurilor 74%), dezinteresul institutiilor de stat 39%) si intarzierea finantarilor europene 36%), conform unui studiu Cult Market Research comandat de Petrom.

FOTOGALERIE Aparitii neobisnuite pe cerul din Romania. Au fost descoperite trei specii de pasari disparute din tara noastra

In ultimele luni, Romania a avut parte de niste oaspeti mai putin obisnuiti. Este vorba despre cateva specii foarte rare de pasaricare au disparut de multi ani din tara noastra - vulturul sur, vulturul hoitar, ielcovanul si acvila de camp. Zburatoarele au fost descoperite si fotografiate de specialistii de la Societatea Ornitologica Romana SOR. Da click pe FOTOGALERIE pentru a vedea cum arata zburatoarele.

Basescu, catre autoritati: Atentie cu regionalizarea, tara noastra se poate transforma intr-un stat federal

Traian Basescu a subliniat, astazi, in cadrul unei emisiuni televizate, ca planul de regionalizare trebuie tratat cu multa grija, deoarece este posibil ca tara noastra sa se transforme intr-un stat federal.

Presedintele BERD, in vizita in Romania luni si marti

Presedintele Bancii Europene pentru Reconstructie si Dezvoltare, Sir Suma Chakrabarti, se va afla in Romania, luni si marti, pentru intrevederi cu inalti oficiali, parteneri de afaceri si cu reprezentanti ai societatii civile, anunta Agerpres. Conform unui comunicat al BERD, presedintele Chakrabarti se va intalni cu presedintele Romaniei, Traian Basescu, si cu premierul Victor Ponta, precum si cu ministrul de Finante, Daniel Chitoiu, ministrul Fondurilor Europene, Eugen Teodorovici si cu guvernatorul Bancii Nationale, Mugur Isarescu.

Presedintele BERD apreciaza modul in care Romania a depasit dificultatile crizei

Presedintele Traian Basescu l-a primit luni, la Palatul Cotroceni, pe presedintele Bancii Europene pentru Reconstructie si Dezvoltare, Suma Chakrabarti, acesta exprimandu-si aprecierea fata de modul in care Romania a depasit dificultatile crizei, dar si fata de reformele din cadrul Acordului de asistenta financiara multilaterala cu Fondul Monetar International, Comisia Europeana si Banca Mondiala.

Tara noastra nu aproba proiectul de revizuire a Directivei pe tutun

Autoritatile noastre nu sunt de acord cu propunerile facute la nivelul CE pentru revizuirea Directivei pe tutun, potrivit documentului care exprima pozitia de tara fata de acest proiect.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )