Libnet.ro
UNICEF

09:30

Presedintele Camerei Reprezentantilor din Statele Unite ii cere lui Donald Trump Jr. sa depuna marturie in fata Congresului

Hotnews Hotnews,
 Presedintele Camerei Reprezentantilor din Statele Unite ii cere lui Donald Trump Jr. sa depuna marturie in fata Congresului

Paul Ryan, presedintele Camerei Reprezentantilor din Statele Unite, ii cere fiului cel mare al lui Donald Trump, Donald Trump Jr. , sa depuna marturie in legatura cu intalnirea cu o avocata rusa, relateaza Reuters. continuă pe Hotnews

Predicatorul Fethullah Gulen a afirmat ca nu are de gand sa fuga din Statele Unite pentru a evita o posibila extradare in Turcia

Clericul Fethullah Gulen a afirmat, miercuri dimineata, ca nu planuieste sa fuga din Statele Unite si ca va accepta o posibila decizie de extradare, daca Washington va accepta cererea formulata de Ankara.

Romania, in topul imigrantilor europeni deportati din Statele Unite

Peste 1. 300 de imigranti din Europa au fost deportati, pana la 23 iunie, din Statele Unite. Dintre acestia, cei mai multi au fost romani, fiind deportate 192 de persoane din Romania.

Fethullah Gulen spune ca nu va fugi din Statele Unite daca administratia Trump va decide sa-l extradeze in Turcia

Clericul turc Fethullah Gulen a declarat miercuri dimineata ca nu planuieste sa fuga din Statele Unite si ca va accepta sa fie extradat in tara sa natala daca Washingtonul va accepta cererea in acest sens facuta de autoritatile de la Ankara. Gulen locuieste de aproape doua decenii in autoexil in Pennsylvania, transmite Reuters.

Statele Unite i-a amenintat si i-a inselat pe imigrantii in cautare de azil, potrivit unui proces deschis

Mai multe grupuri juridice au itentat un proces impotriva serviciului de Securitate Interna si cel al Patrulei de Frontiera, motivand ca mai multor mexicani prinsi la granita cu Statele Unite li s-a refuzat dreptul de a cere azil, relateaza The Guardian.

Proces: Statele Unite i-au amenintat si i-au inselat pe imigrantii in cautare de azil

Mai multe grupuri juridice au intentat un proces impotriva serviciului de Securitate Interna si cel al Patrulei de Frontiera, motivand ca mai multor mexicani prinsi la granita cu Statele Unite li s-a refuzat dreptul de a cere azil, relateaza The Guardian.

Klaus Iohannis: Parteneriatul strategic cu Statele Unite a marcat decisiv evolutia noastra

Presedintele Klaus Iohannis a precizat, marti, ca Parteneriatul strategic cu Statele Unite a marcat decisiv evolutia Romaniei.

Camera Reprezentantilor din Congresul SUA a aprobat suplimentarea bugetului Apararii si infiintarea Corpului Spatial

Camera Reprezentantilor din Congresul Statelor Unite a adoptat, vineri, o lege a bugetului Apararii care prevede cresteri financiare importante.

Incendii devastatoare in Canada si in Statele Unite: 18.000 de persoane au fost evacuate

Sute de incendii au izbucnit in vestul Canadei si in Statele Unite, fortand evacuarea a aproximativ 18. 000 de persoane, relateaza AFP.

George Maior a salutat rezolutia Senatului SUA de celebrare a 20 de ani de parteneriat strategic intre Romania si Statele Unite

Ambasada Romaniei in Statele Unite ale Americii, prin vocea ambasadorului George Cristian Maior, a salutat marcarea, de catre Senatul american, a 20 de ani de Parteneriat Strategic intre Romania si SUA.

Qatarul si Statele Unite au semnat un acord impotriva finantarii terorismului

Qatarul si Statele Unite au anuntat marti un acord bilateral in lupta impotriva finantarii terorismului, in contextul in care Doha este sanctionata de vecinii sai din cauza.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2113 seconds )