Libnet.ro
UNICEF

20:30

Romania, in topul imigrantilor europeni deportati din Statele Unite

România Liberă România Liberă,
Romania, in topul imigrantilor europeni deportati din Statele Unite

Peste 1. 300 de imigranti din Europa au fost deportati, pana la 23 iunie, din Statele Unite. Dintre acestia, cei mai multi au fost romani, fiind deportate 192 de persoane din Romania. continuă pe România Liberă

Incendii devastatoare in Canada si in Statele Unite: 18.000 de persoane au fost evacuate

Sute de incendii au izbucnit in vestul Canadei si in Statele Unite, fortand evacuarea a aproximativ 18. 000 de persoane, relateaza AFP.

Qatarul si Statele Unite au semnat un acord impotriva finantarii terorismului

Qatarul si Statele Unite au anuntat marti un acord bilateral in lupta impotriva finantarii terorismului, in contextul in care Doha este sanctionata de vecinii sai din cauza.

Qatar si Statele Unite au semnat un acord pentru lupta antiterorista

Qatar si Statele Unite au semnat un memorandum de acord privind lupta impotriva finantarii terorismului, au anuntat marti, la Doha, oficiali din cele doua tari, transmite AFP.

Klaus Iohannis: Parteneriatul strategic cu Statele Unite a marcat decisiv evolutia noastra

Presedintele Klaus Iohannis a precizat, marti, ca Parteneriatul strategic cu Statele Unite a marcat decisiv evolutia Romaniei.

G19+1: Statele Unite, singurele care s-au retras din Acordul de la Paris, in ciuda presiunilor celorlalte state

19 dintre liderii de la summitul G20 din Germania si-au reinnoit angajamentul de a pune in aplicare Acordul de la Paris privind schimbarile climatice, desi Statele Unite s-au retras, relateaza BBC.

Donald Trump Jr. a publicat o serie de e-mailuri care arata ca a incercat sa obtina de la rusi informatii compromitatoare despre Hillary Clinton

Fiul cel mare al presedintelui american Donald Trump a postat marti, pe Twitter, un sir de e-mailuri in care isi arata clar intentia de a afla, inainte de alegerile prezidentiale de anul trecut din Statele Unite, o serie de informatii compromitatoare despre fosta candidata democrata la Casa Alba Hillary Clinton.

Avocata Natalia Veselnitkaia spune ca nu are legaturi cu Kremlinul si nu a detinut informatii sensibile despre Hillary Clinton

Avocata Natalia Veselnitkaia afirma ca s-a intalnit cu Donald Trump Jr. in timpul campaniei prezidentiale din Statele Unite doar pentru a apara interesele clientului ei in Legea Magnitki, nu pentru a transmite informatii compromitatoare despre fosta candidata la Casa Alba Hillary Clinton, transmite NBC News. Ea a negat totodata ca are vreo legatura cu spionajul rusesc.

Statele Unite au aprobat vanzarea de rachete Patriot pentru Romania. Costurile sunt uriase

Departamentul de Stat al SUA a aprobat vanzarea posibila a sistemelor de aparare antiracheta Patriot in valoare de 3,9 miliarde de dolari pentru Romania, potrivit libertatea. ro. Contractorii.

Victorie pentru Romania la Judo! Opt medalii, din care patru de aur, la Balcaniada din Bulgaria

Victorie pentru Romania la Judo la Balcaniada din Bulgaria. Sportivii romani au reusit sa obtina sambata, in prima zi de concurs, opt medalii, dintre care patru sunt din aur. Sportivii.

SITUATIE ALARMANTA: Aproximativ 500.000 de copii din Romania sunt nevaccinati cu produse din programul national de imunizare

Aproximativ 500. 000 de copii din Romania sunt nevaccinati cu produse din programul national de imunizare. Reprezentantii ministerului Sanatatii dau insa asigurari ca dozele achizitionate recent.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2658 seconds )