Libnet.ro
UNICEF

20:00

Presedintele Ciprului si liderul separatist turc au oferit, pentru prima data, un mesaj comun de Craciun

Adevărul Adevărul,
Presedintele Ciprului si liderul separatist turc au oferit, pentru prima data, un mesaj comun de Craciun

Pentru prima data de la separarea tarii in zone de influenta turca si greaca, liderii celor doua parti ale Ciprului au oferit locuitorilor insulei un mesaj comun de Craciun, transmite AP in varianta electronica. continuă pe Adevărul

A fost gasita pentru prima oara dovada ca inteligenta e in celulele din creier

Pentru prima oara, oamenii de stiinta au descoperit pentru prima oara manunchiuri de gene care se pare ca sunt in stransa legatura cu inteligenta. Este vorba despre doua retele, numite M1 si M3, iar fiecare consista in sute de gene individuale si se crede ca influenteaza functiile cognitive, printre care memoria, atentia, viteza de procesare [].

Billy Corgan, solistul trupei Smashing Pumpkins, tata pentru prima data

Bucurie pentru Billy Corgan. Rockerul de la Smashing Pumpkins va sarbatori Craciunul, pentru prima data din postura de tatic, dupa ce iubita lui, Chloe Mendel, a adus pe lume un baietel.

MFP a anuntat alocarile suplimentare pentru Prima Casa

Banca Transilvania beneficiaza de cea mai mare suplimentare de fonduri in cadrul programului Prima Casa pentru 2015, in valoare de 46 de milioane de lei, fiind urmata de BRD-Groupe Societe Generale, cu o alocare de 44 de milioane de lei, si de Banca Comerciala Romana cu 42 de milioane de lei, reiese dintr-un comunicat al Ministerului Finantelor Public, citat de Agerpres.

Italia: Presedintele gratiaza doi agenti CIA condamnati pentru rapirea unui imam egiptean

Presedintele italian Sergio Mattarella a gratiat miercuri doi americani, agenti CIA, condamnati in contumacie pentru rapirea unui imam egiptean, in 2003, scrie AFP.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2033 seconds )