Libnet.ro
UNICEF

3 Mai.

Presedintele Donald Trump a discutat telefonic cu omologul rus Vladimir Putin despre noul format al G7

Hotnews Hotnews,
 Presedintele Donald Trump a discutat telefonic cu omologul rus Vladimir Putin despre noul format al G7

Presedintii Vladimir Putin si Donald Trump au discutat luni la telefon propunerea liderului american de a largi formatul G7, a anuntat un comunicat al Kremlinului, transmite AFP si Reuters, potrivit Agerpres. continuă pe Hotnews

Presedintele Donald Trump a fost dus intr-un buncar de la Casa Alba, in timpul protestelor fata de Geoge Floyd

A fost alerta de gradul zerola Casa Alba. Presedintele American DonaldTrumpa fost dus, vineri seara, in secret, intr-unbuncarsubteran din Casa Alba, iar in peste 40 de orase s-au.

Presedintele Donald Trump a anuntat ca SUA nu va mai finanta Organizatia Mondiala a Sanatatii. Liderul acuza institutia ca nu a gestionat corect pandemia de coronavirus

Presedintele DonaldTrump a declarat, vineri, ca SUA nu va mai finantaOrganizatiaMondialaa Sanatatii,acuzand-o ca protejeaza China, tara din care s-a raspandit noul.

Donald Trump a discutat telefonic cu Vladimir Putin despre noul format al G7

Presedintii Vladimir Putin si Donald Trump au discutat luni la telefon propunerea liderului american de a largi formatul G7, a anuntat un comunicat al Kremlinului.

Proteste in SUA. Trump scoate armata pe strazi pentru oprirea revoltelor, pe care le considera terorism intern

Presedintele Donald Trump a anuntat desfasurarea a mii de soldati inarmati si de forte de politie la Washington. Trump a declarat ca revoltele din ziua precedenta care au avut loc in capitala federala au fost o rusine, relateaza AFP.

Proteste in SUA |Donald Trump, criticat dur de liderii cultelor, dupa ce si-a facut PR cu Biblia in mana: Dumnezeu nu e jucarie! (VIDEO)

Protestele declansate in Statele Unite dupa uciderea lui George Floyd, un american de culoare, in timpul unei interventii a Politiei au ajuns si la Casa Alba. Vreme de o ora, presedintele Donald Trump, sotia.

Directorul OMS spune ca vrea sa continue colaborarea cu SUA, dupa ce Donald Trump a precizat ca vrea sa o incheie

Directorul Organizatiei Mondiale a Sanatatii, Tedros Adhanom Ghebreyesus, a spus ca vrea sa continue colaborarea cu Washingtonul, la cateva zile dupa ce presedintele Donald Trump a anuntat ca retrage SUA din OMS.

Donald Trump ameninta cu desfasurarea armatei daca protestele violente in memoria lui George Floyd vor continua in SUA

In timp ce oameii s-au pregatit pentru o alta noapte de proteste violente provocate de uciderea de catre politie a lui George Floyd, presedintele Donald Trump a amenintat ca va disloca armata in cazul in care.

Donald Trump le-a cerut guvernatorilor sa fie mai duri cu protestatarii - mass media

Presedintele Donald Trump le-a spus guvernatorilor americani ca raspunsul lor la protestele care s-au extins la nivel national i-a facut sa para slabi si ca ar trebui sa adopte o pozitie mai dura, potrivit mass-mediei, relateaza Reuters.

Donald Trump a fost dus intr-un buncar din Casa Alba in timpul protestelor de vineri noapte

Presedintele Donald Trump a fost dus intr-un buncar din Casa Alba, pentru a fi pus la adapost, vineri seara, cand protestatarii din jurul Casei Albe incepusera sa devina violenti, potrivitNew York Times. Informatia a fost confirmata si pentruCNNsi de un oficial al Casei Albe, precum si de o sursa din randul fortelor de ordine.

Donald Trump, despre protestatari: Nu voi permite unor gloate furioase sa faca legea

Presedintele Donald Trump a avut sambata un discurs dur la adresa protestatarilor care devasteaza orasele tarii, dupa uciderea lui George Floyd, americanul de culoare care a murit in urma unei interventii dure a politiei din orasul Minneapolis.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 3 Mai.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )