Libnet.ro
UNICEF

13:30

Presedintele Ecuadorului candideaza din nou.

România Liberă România Liberă,
Presedintele Ecuadorului candideaza din nou.

Presedintele Ecuadorului, Rafael Correa, a confirmat sambata ca va candida pentru un nou mandat in alegerile programate pentru februarie 2013 si pe care este de asteptat sa le castige confortabil, transmite Reuters, preluat de Agerpres. Correa, 49 de ani, un lider de stanga educat in SUA, se bucura de o mare popularitate in tara, datorita cheltuielilor considerabile facute de stat in infrastructura si asistenta sociala din taxele petroliere si impozite, inidica sursa citata. continuă pe România Liberă

Pasoptism si junimism - din nou despre patriotism si libertate

Nasterea guvernarii social-liberale a fost semnalul oficializarii unui discurs anti-european si anti-occidental ce nu are echivalent decat in mesajele primilor ani de guvernare fesenista si izolationista de dupa 1992. Din ce in ce mai raspicat, purtatorii de cuvant ai noii majoritati au accentuat aceasta latura autarhica si xenofoba de care nationalismul romanesc, mai vechi sau mai nou, este inseparabil.

Obama face istorie din nou: Mesajul sau incarcat pe Twitter imediat dupa ce a aflat ca a fost reales pentru patru ani, redistribuit de 360.000 de ori

Mesajul postat de pe contul oficial al presedintelui Barack Obama, imediat dupa ce democratul a fost reales seful tarii, a stabilit un nou record in seama acestuia, de aceasta data pe Twitter. Mesajul.

Meciul de azi de la Timisoara, din nou in extenso

Partida din aceasta seara dintre BC Timisoara si BCM U Pitesti va avea parte de o transmisie prelungita. La fel cum s-a intamplat si la jocul din etapa trecuta de la Oradea, partida va fi transmisa si de postul local Digi24 Timisoara, in com.

Fostul General Stanculescu CERE din nou intreruperea PEDEPSEI.

Victor Atanasie Stanculescu 84 de ani) cere instantei intreruperea executarii pedepsei de 15 ani de inchisoare data in dosarul privind revolutia din 89 de la Timisoara, motivand ca sufera de mai multe boli ce nu pot fi tratate in penitenciar, potrivit Mediafax. Judecatoria Ilfov a luat, vineri, in discutie cererea fostului general Stanculescu si a fost nevoita sa amane, pentru 7 decembrie judecarea cauzei, dupa ce a constatat ca la dosar nu a ajuns expertiza medico-legala ce trebuie .

Pagubitii Vectra, din nou in strada.

Aproximativ 30 de membri ai Asociatiei Pagubitilor Vectra au protestat ieri pe platoul din fata Prefecturii Constanta, nemultumiti de lipsa de reactie a autoritatilor centrale si locale in cazul escrocheriei imobiliare Vectra. Oamenii au scandat Vrem casele inapoi! si au solicitat interventia Primariei Constanta pentru blocarea demolarii ultimului imobil detinut de grupul de firme Vectra, imobil pe care pagubitii il considera ultima speranta de a-si recupera banii pierduti. Blocul in cauza .

PCC, din nou in Consiliul de Administratie al Oltchim

Wojciech Zaremba, reprezentantul PCC SE in Romania, a reusit sa reintre, ieri, in Consiliul de Administratie al Oltchim, potrivit unor surse din companie, dupa circa doi ani de absenta.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )