Libnet.ro
UNICEF

06:45

Presedintele CJ Harghita, trimis in judecata de DNA pentru abuz in serviciu

B1 B1,
Presedintele CJ Harghita, trimis in judecata de DNA pentru abuz in serviciu

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie au dispus trimiterea in judecata, alaturi de alte 12 persoane, a presedintelui Consiliului Judetean Harghita, Csaba Borboly. Acesta este acuzat de abuz in serviciu. continuă pe B1

DNA: Presedintele CJ Hargita, trimis in judecata pentru abuz in serviciu.

Presedintele Consiliului Judetean Harghita, Csaba Borboly, a fost trimis in judecata, alaturi de alti 12 functionari publici, de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA), pentru abuz in serviciu contra intereselor publice in forma continuata si calificata, instigare la abuz in serviciu contra intereselor publice in forma continuata si calificata, infractiuni de fals intelectual si denuntare calomnioasa, conform unui comunicat al DNA remis redactiei. Prejudiciul total produs judetului .

DNA: Presedintele si vicepresedintele CJ Hargita, trimisi in judecata pentru abuz in ...

Presedintele Consiliului Judetean Harghita, Csaba Borboly, a fost trimis in judecata, alaturi de alti 12 functionari publici, de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA), pentru abuz in serviciu contra intereselor publice in forma continuata si calificata, instigare la abuz in serviciu contra intereselor publice in forma continuata si calificata, infractiuni de fals intelectual si denuntare calomnioasa, conform unui comunicat al DNA remis redactiei. Citeste si Seful CJ Harghita, .

Presedintele CJ Harghita, trimis in judecata intr-un dosar cu prejudiciu de peste un milion de euro

Presedintele Consiliului Judetean Harghita, Borboly Csaba, un consilier judetean si mai multi sefi de directie din institutie au fost trimisi in judecata, impreuna cu administratorii unor firme, intr-un.

Sefii APE MURES, trimisi in judecata pentru abuz in serviciu si alte infractiuni GRAVE.

Directorii Administratia Bazinala de Apa A. ) Mures au fost trimisi in judecata pentru fapte deosebit de grave. Potrivit Directiei Nationale Anticoruptie, directorul ABA, Teodor Giurgea, directorul tehnic al ABA, Levente laszlo Orban, directorul economic, Maria Patrascu si seful Biroului de Investitii, Ioan Popa, sunt cercetati pentru abuz in serviciu contra intereselor persoanelor, cu consecinte deosebit de grave, abuz in serviciu contra intereselor publice, cu consecinte deosebit de .

Rectorul Danut Epure, prorectorul Gabriela Stanciu si complicii lor la spaga, trimisi in judecata de DNA

Rectorul Danut Epure si prorectorul Gabriela Stanciu au fost trimisi in judecata de Directia Nationala Anticoruptie, impreuna cu complicii din dosarul spagii de la Admitere.

ştiri de la B1

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2097 seconds )