Libnet.ro
UNICEF

10:00

Presedintele Iohannis, pe Facebook: Acest an va insemna pentru romani o mai buna intelegere a drepturilor lor

B1 B1,
Presedintele Iohannis, pe Facebook: Acest an va insemna pentru romani o mai buna intelegere a drepturilor lor

Presedintele Klaus Iohannis a postat, luni, un mesaj pe Facebook, in care saluta debutul presedintiei letone a Consiliului UE si intrarea Lituaniei in zona euro. Totodata, el erata ca, pentru romani, acest an. continuă pe B1

Iohannis, pe Facebook: Acest an va insemna pentru romani o mai buna intelegere a drepturilor lor

Presedintele Klaus Iohannis a postat, luni, un mesaj pe Facebook, in care saluta debutul presedintiei letone a Consiliului UE si intrarea Lituaniei in zona euro, el aratand ca, pentru romani, acest an va marca inceputul unei mai bune intelegeri a.

FOTO. Klaus Iohannis: Acest an va insemna pentru romani o mai buna intelegere a drepturilor lor

Presedintele Klaus Iohannis a postat, luni, pe contrul sau de Facebook, un mesaj in care saluta debutul presedintiei letone a Consiliului UE si intrarea Lituaniei in zona euro. Presedintele Iohannis a aratat ca, pentru romani, acest an va marca inceputul unei mai bune intelegeri a drepturilor pe care le avem ca cetateni europeni.

Iohannis: Acest an va insemna pentru romani o mai buna intelegere a drepturilor lor

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, azi, un mesaj pe pagina sa de Facebook, in care saluta debutul presedintiei letone a Consiliului UE si intrarea Lituaniei in zona euro, el aratand ca, pentru romani, acest an va marca inceputul unei mai bune intelegeri a drepturilor pe care le avem ca cetateni europeni.

Prima doamna a postat pe Facebook fotografii cu presedintele Iohannis, langa bradul de Craciun: Nu exista bucurie adevarata decat in emotiile inimii (VIDEO)

Prima doamna, Carmen Iohannis, a postat pe Facebook cateva fotografii cu presedintele Iohannis, langa bradul de Craciun. Fotografiile sunt insotite de mesajul Nu exista bucurie adevarata decat in emotiil.

SURSE: Presedintele Iohannis cheama partidele la Cotroceni pentru consultari

Klaus Iohannis a invitat liderii partidelor politice parlamentare la consultari, saptamana viitoare, potrivit unor surse din Administratia Prezidentiala .

VIDEO. SURSE: Presedintele Iohannis cheama partidele la Cotroceni pentru consultari

Klaus Iohannis a invitat liderii partidelor politice parlamentare la consultari, saptamana viitoare, potrivit unor surse din Administratia Prezidentiala .

Klaus Iohannis: Salut debutul presedintiei letone a Consiliului Uniunii Europene si intrarea Lituaniei in zona euro/ Acest an va marca inceputul unei mai bune intelegeri a drepturilor pe care le avem ca cetateni europeni

Presedintele Klaus Iohannis a salutat preluarea presedintiei Consiliului Uniunii Europene de catre Letonia precum si intrarea Lituaniei in zona euro. El a afirmat in mesajul postat pe Facebook ca Europa continua consolidarea unitatii sale si ca anul 2015 va reprezenta pentru romani inceputul unei mai bune intelegeri a drepturilor pe care le avem ca cetateni europeni.

FOTO. Sotia sefului statului a postat poze cu presedintele Iohannis langa bradul de Craciun

Carmen Iohannis, sotia presedintelui Klaus Iohannis, a postat pe contul sau de Facebook cateva fotografii cu seful statului langa bradul de Craciun. Nu exista bucurie adevarata decat in emotiile inimii a fost mesajul care a insotit pozele.

UPDATE Presedintele Iohannis, invitat de Patriarhul Daniel sa se intalneasca

Mitropolitul Ardealului, Laurentiu Streza, i-a transmis presedintelui Klaus Iohannis, cu ocazia slujbei de duminica dimineata din Catedrala Mitropolitana Ortodoxa de la Sibiu, o invitatie pentru o intalnire din partea Patriarhului Bisericii Ortodoxe Romane, Preafericitul Daniel, transmite Agerpres. Iohannis a confirmat, la iesirea de la slujba, ca se va intalni cu Patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane, PFP Daniel.

Presedintele Iohannis participa duminica la liturghia Catedralei Mitropolitane Ortodoxe din Sibiu

Presedintele Klaus Iohannis va participa, dumnica, la liturghia duminicala de la Catedrala Mitropolitana Ortodoxa din Sibiu, informatia fiind confirmata pentru Mediafax de purtatoarea de cuvant a.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2216 seconds )