Libnet.ro
UNICEF

10:00

Presedintele Iohannis l-a primit la Cotroceni pe ministrul german de Externe

Adevărul Adevărul,
Presedintele Iohannis l-a primit la Cotroceni pe ministrul german de Externe

Presedintele Klaus Iohannis l-a primit luni, la Palatul Cotroceni, pe Heiko Maas, ministrul afacerilor externe al Republicii Federale Germania, cu prilejul vizitei pe care acesta a efectuat-o la Bucuresti. Discutiile au vizat consolidarea cooperarii bilaterale dintre cele doua tari, precum si agenda regionala, europeana si internationala. continuă pe Adevărul

Presedintele Iohannis l-a primit la Cotroceni pe ministrul german de Externe

Presedintele Klaus Iohannis l-a primit, luni, la Palatul Cotroceni pe ministrul german al afacerilor externe, Heiko Maas, ocazie cu care a salutat decizia Germaniei de a se implica in Initiativa celor Trei Mari si.

Ministrul german de Externe, invitat special la Reuniunea Anuala a Diplomatiei Romane

Ministerul Afacerilor Externe organizeaza, in perioada 27-29 august 2018, Reuniunea Anuala a Diplomatiei Romane RADR), tema editiei fiind Diplomatia un pilon al Romaniei Centenare. Invitatul special al editiei din acest an a reuniunii diplomatiei este ministrul federal al afacerilor externe al Republicii Federale Germania, Heiko Maas.

Liviu Dragnea, ironizat de presedintele Iohannis: Are fricile, obsesiile si cosmarurile unui dictator

Presedintele Iohannis a declarat, inainte de a intra la sedinta Biroului Executiv al PNL de la Sibiu, ca Liviu Dragnea are fricile, obsesiile si cosmarurile unui dictator. intrebat daca a primit.

Rovana Plumb: Prin amanarea convocarii CSAT, presedintele Iohannis incearca sa forteze Guvernul sa mentina bugetele ridicate la serviciile secrete

Presedinta Organizatiei Femeilor Social-Democrate, Rovana Plumb, sustine ca, prin amanarea convocarii Consiliului Superior de Aparare a Tarii CSAT), presedintele Iohannis incearca sa forteze Guvernul sa mentina bugetele ridicate la serviciile secrete si la Administratia Prezidentiala.

Presedintele Iohannis a salutat decizia Germaniei de a se implica n Initiativa celor Trei Mari si de a participa la Summitul de la Bucuresti

Presedintele Klaus Iohannis l-a primit, luni, la Palatul Cotroceni pe ministrul german al afacerilor externe, Heiko Maas, ocazie cu care a salutat decizia Germaniei de a se implica in Initiativa celor Trei Mari si de a participa la Summitul de la Bucuresti, din 17 si 18 septembrie, in calitate de stat partener, potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale, scrie Agerpres.

Reuniunea Anuala a Diplomatiei Romane incepe astazi. Ministrul german al Afacerilor Externe este invitat special

Reuniunea Anuala a Diplomatiei Romane RADR) incepe astazi, tema editiei fiind Diplomatia un pilon al Romaniei Centenare. Invitatul special al editiei din acest an a reuniunii diplomatiei este ministrul federal al afacerilor externe al Republicii Federale Germania, Heiko Maas.

Olguta Vasilescu, despre presedintele Iohannis: Ca neamt, sa vorbesti de gazare, trebuie sa ai mult curaj

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a criticat, vineri seara, declaratiile presedintelui Klaus Iohannis care a acuzat Guvernul ca i-a gazat pe protestatarii din Piata Victoriei, aceasta afirmand: Ca.

Presedintele Iohannis ataca Guvernul

Presedintele Klaus Iohannis sustine ca Guvernul minte, el punctand ca Executivul putea sa faca rectificare bugetara in orice domeniu fara niciun aviz de la CSAT, cu exceptia zonei de securitate nationala, transmite Agerpres.

Ministrul de Externe al Germaniei, critici dure dupa protestele din Romania: Suntem ingrijorati ca duritatea disputei a culminat in confruntari violente

Confruntarile intre politic si social care au loc in Romania in contextul schimbarii Legilor Justitiei au provocat ingrijorari la nivel european, a afirmat luni ministrul de Externe al Germaniei, Heiko.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2075 seconds )