Libnet.ro
UNICEF

18:15

Presedintele Klaus Iohannis, apel la ONU pentru combatarea terorismului

România Liberă România Liberă,
Presedintele Klaus Iohannis, apel la ONU pentru combatarea terorismului

Presedintele Klaus Iohannis a lansat un apel, marti, la Adunarea Generala ONU de la New York, comunitatii internationale pentru combaterea terorismului. continuă pe România Liberă

Presedintele Klaus Iohannis la Adunarea Generala ONU: Orice natiune are obligatia de a salva oameni, de a-i sustine si de a-i proteja

Ne confruntam cu o criza complexa. Este vorba de aspecte umanitare, de o criza a protejarii granitelor, de o criza a integrarii si de o criza financiara. Daca nu gasim cele mai adecvate mijloace de a le solutiona pe fiecare dintre ele, fiecare val de migratie il va depasi pe cel anterior. Orice natiune are obligatia de a salva oameni, de a-i sustine si de a-i proteja, a declarat presedintele Klaus Iohannis in cadrul interventiei nationale sustinuta duminica, la New York, in cadrul Summitului ONU pentru adoptarea Agendei de dezvoltare durabila. Presedintele Iohannis s-a remercat in timpul crizei refugiatilor prin faptul ca a refuzat in prima faza cotele obligatorii cerute de Comisia Europeana, pentru a-si nuanta ulterior discursul.

Presedintele Klaus Iohannis se intalneste luni cu vicepresedintele SUA, Joe Biden, la Washington

Presedintele Klaus Iohannis se intalneste, luni, la Washington, cu vicepresedintele SUA, Joe Biden. Tot luni, presedintele Klaus Iohannis si sotia sa, Carmen, participa la receptia traditionala oferita.

LIVETEXT Corespondenta din SUA. Klaus Iohannis, prima interventie la ONU. Seful statului, in sala cu Obama si Putin

Presedintele Klaus Iohannis va sustine duminica, in jurul orei 17. 30, prima interventie in cadrul Adunarii Genarale a ONU. Seful statului vorbeste in cadrul summitului privind Agenda de dezvoltare durabila. in cadrul aceluiasi summit vor lua cuvantul si Barack Obama, presedintele SUA, dar si Valdimir Putin, presedintele Rusiei.

Corespondenta din SUA. Klaus Iohannis a sustinut prima interventie la ONU. Seful statului, in sala cu Obama si Putin

Presedintele Klaus Iohannis a sustinut duminica prima interventie in cadrul Adunarii Genarale a ONU. Seful statului a vorbit in cadrul summitului privind Agenda de dezvoltare durabila, o intalnire axata pe combaterea saraciei la nivel mondial. Acelasi summit mai programeaza interventia lui Barack Obama, presedintele SUA, dar si a lui Valdimir Putin, presedintele Rusiei.

Klaus Iohannis, la summitul ONU: Ne confruntam cu o criza complexa. Orice natiune are obligatia de a salva oameni, de a-i sustine si de a-i proteja

Presedintele Klaus Iohannis a sustinut, duminica, primul discurs in cadrul Adunarii Generale a ONU pentru adoptarea Agendei de dezvoltare durabila, unde a vorbit despre migratie si dezastrul provocat de.

Presedintele Klaus Iohannis, primul discurs in Adunarea Generala a ONU

Presedintele Klaus Iohannis se intalneste cu presedintele republicii Chineze

Simona Halep a primit flori de la presedintele Klaus Iohannis, de ziua ei

Klaus Iohannis, intalnire cu secretarul general al ONU. Ce au discutat demnitarii

Presedintele Klaus Iohannis s-a intalnit, marti, in marja participarii la Adunarea Generala a Natiunilor Unite, cu Ban Ki-moon, secretar general al ONU. Cei doi au discutat despre teme de actualitate de pe agenda internationala, inclusiv situatia din Ucraina, dar si despre pozitia Romaniei ca membru activ al ONU.

Corespondenta din SUA. Klaus Iohannis sutine azi interventia nationala la ONU

Presedintele Klaus Iohannis va sustine astazi, in jurul orei 18. 00 ora Romaniei), interventia nationala in cadrul dezbaterilor generale care celebreaza a 70-a sesiune a Adunarii Generale a ONU. Este cel mai important discurs pe care il va sustine seful statului la summitul de la New York.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )