Libnet.ro
UNICEF

10:45

Presedintele Klaus Iohannis le cere romanilor sa nu vina acasa de sarbatori

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Presedintele Klaus Iohannis le cere romanilor sa nu vina acasa de sarbatori

Presedintele Klaus Iohannis a facut un apel, vineri, catre romanii din strainatate sa nu vina acasa de Paste. El a afirmat ca vizita romanilor din diaspora poate fi extrem de periculoasa pentru cei ce le sunt dragi. continuă pe Ziarul Bursa

Presedintele Klaus Iohannis a facut un apel catre romanii din strainatate

Presedintele Klaus Iohannis a facut un apel, vineri, catre romanii din strainatate sa nu vina acasa de Paste. El a afirmat ca vizita romanilor din diaspora poate fi extrem de periculoasa pentru cei ce le sunt dragi.

PRESEDINTELE KLAUS IOHANNIS: Actuala perioada, o oportunitate pentru antreprenorii proactivi

Antreprenorii din tara noastra trebuie sa fie proactivi si sa priveasca aceasta perioada drept o oportunitate pentru a-si reprofila afacerile, a afirmat presedintele Klaus Iohannis, dupa intalnirea pe care a avut-o la Palatul Cotroceni, cu premierul Ludovic Orban, ministrul de Interne - Marcel Vela, ministrul Apararii Nationale - Nicolae Ciuca, ministrul Fondurilor Europene - Ioan Bolos, ministrul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri - Virgil Popescu.

Presedintele Klaus Iohannis: Urmeaza saptamani critice. Trebuie sa castigam aceasta batalie

Presedintele Klaus Iohannis declara ca epidemia de coronavirus va aduce saptamani critice in Romania.

Klaus Iohannis le cere romanilor sa stea in case: Nu va imbratisati cu prietenii, nu dati mana, evitati orice contact direct!

Respectand cu strictete, riguros, regulile ii ocrotim pe cei apropiati si le protejam sanatatea concetatenilor nostri, a spus presedintele Klaus Iohannis.

Iohannis a promulgat legea care respinge Ordonanta 51 prin care elevii nu puteau circula gratis intrajudetean

Chiar daca scolile sunt inchise si cursurile suspendate, presedintele Klaus Iohannis a promulgat decretul prin care se aplica legea ce respinge Ordonanta512019 prin care transportul elevilor intrajudetean era afectat.

KLAUS IOHANNIS: 500 de euro pe luna, bonus, pentru medicii care lucreaza cu Covid-19, ar fi onorabil

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, ca spitalul din Suceava trebuie repus urgent in functiune si dezinfectat, iar personalul medical sa primeasca materialele necesare.

Klaus Iohannis catre Diaspora: Dragii mei, nu veniti anul acesta acasa, de sarbatori! VIDEO

Presedintele Klaus Iohannis a facut un apel, vineri, catre romanii din strainatate sa nu vina acasa .

Klaus Iohannis, apel catre romanii din diaspora: Nu veniti anul acesta acasa de sarbatori! Urmeaza saptamani critice pentru sistemul de sanatate din Romania

Presedintele Klaus Iohannis a avertizat, vineri, ca urmeaza saptamani critice pentru Romania in cadrul pandemiei de coronavirus. Astfel, seful statului a facut un apel la romanii din afara tarii, sa nu se.

Klaus Iohannis, apel catre romanii din diaspora: Nu veniti anul acesta acasa de sarbatori! Urmeaza saptamani critice pentru sistemul de sanatate din Romania (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a avertizat, vineri, ca urmeaza saptamani critice pentru Romania in contextul pandemiei de coronavirus. Astfel, seful statului a facut un apel la romanii din afara tarii, sa nu.

Klaus Iohannis, mesaj pentru populatie in plina stare de urgenta: Cine nu respecta legea va fi amendat. Legea se aplica, nu se discuta (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis le-a transmis, miercuri, romanilor ca toate masurile impuse de autoritati in cadrul starii de urgenta au fost luate pentru protejarea sanatatii populatiei. in acest context, s.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )