Libnet.ro
UNICEF

22:45

Presedintele Klaus Iohannis incepe o vizita oficiala in Statele Unite ale Americii

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Presedintele Klaus Iohannis incepe o vizita oficiala in Statele Unite ale Americii

Presedintele Klaus Iohannis participa, in perioada 24 - 26 septembrie, la segmentul la nivel inalt al celei de-a 74-a sesiuni a Adunarii Generale a Organizatiei Natiunilor Unite ONU). continuă pe Ziarul Bursa

Presedintele Klaus Iohannis face un apel la populatie: Protejarea mediului inconjurator devine obligatia si responsabilitatea noastra, a tuturor

Presedintele Klaus Iohannis a facut un apel la protejarea mediului, intr-un mesaj cu ocazia Zilei Mondiale Fara Masini. intr-o lume afectata tot mai mult de schimbarile climatice cauzate de poluare,.

Iohannis isi incepe vizita in SUA, la Adunarea Generala a ONU. Presedintele va participa la receptia oferita de Donald Trump

Presedintele Klaus Iohannis isi incepe marti vizita in SUA, la New York, unde va conduce delegatia Romaniei la a 74-a sesiune a Adunarii Generale a ONU. in cursul zilei, seful statului va participa la receptia traditionala oferita de presedintele SUA Donald Trump si Prima Doamna.

Klaus Iohannis, la cea de-a 74-a sesiune a Adunarii Generale a ONU: Cand va lua cuvantul in cadrul reuniunii

Au aparut primele imagini cu presedintele Klaus Iohannis la cea de-a 74-a sesiuni a Adunarii Generale a Organizatiei Natiunilor Unite. Seful statului conduce delegatia Romaniei la cel mai important.

Mesajul lui Klaus Iohannis de la ONU: Apel pentru promovarea egalitatii de gen

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, marti, un mesaj de la Adunarea Generala a ONU, in care incurajeaza cetatenii sa contribuie la promovarea egalitatii de gen si imputernicirea femeilor, facand referire la un raport HeForShe publicat de organizatia ONU pentru egalitate de gen si imputernicire a femeilor.

Mihai Fifor, atac dur la adresa lui Klaus Iohannis: Domnul presedinte, mai este nevoie sa moara oameni ca sa deblocati activitatea Guvernului?

Vicepremierul Mihai Fifor l-a atacat in termeni duri pe presedintele Klaus Iohannis pe care il acuza ca blocheaza activitatea Executivului, care ar fi avut nevoie de mana libera pentru a faceschimbari.

Klaus Iohannis, apel pentru protejarea mediului

Presedintele Klaus Iohannis a trasmis, duminica, un mesaj cu ocazia Zilei Mondiale fara masini, afir.

Klaus Iohannis: PSD, pentru Romania, a fost si este o catastrofa

Presedintele Klaus Iohannis a participat sambata la Adunarea Regionala a organizatiilor PNL Sud-Vest.

Klaus Iohannis, sejur de lux la New York. Suma fabuloasa pe care o da Presedintele pentru o noapte de cazare

Klaus Iohannis se afla de marti pana joi in SUA, la New York, unde va conduce delegatia Romaniei la a 74-a sesiune a Adunarii Generale a Organizatiei Natiunilor Unite ONU). La New York, presedintele .

Klaus Iohannis, prezent la Adunarea Generala a ONU

Resedintele Klaus Iohannis participa marti, la New York, la de-a 74-a sesiune a Adunarii Generale a Organizatiei Natiunilor Unite ONU). Alaturi de seful statului este prezenta Ramona Manescu, ministru al Af.

Primarul Iasului, lovitura pentru PSD, in pragul alegerilor prezidentiale: Sunt Mihai Chirica si il sustin pe Klaus Iohannis

Primarul municipiului Iasi, Mihai Chirica, a declarat, amarti, ca il va sustine pe Klaus Iohannis in lupta pentru Palatul Cotroeni. Fostul PSD-ist a spus ca presedintele a tratat orasul si pe cetatenii.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2185 seconds )