Libnet.ro
UNICEF

21:45

Presedintele Klaus Iohannis l-a trecut in rezerva pe seful STS, Marcel Opris

România Liberă România Liberă,
Presedintele Klaus Iohannis l-a trecut in rezerva pe seful STS, Marcel Opris

Seful Serviciului de Telecomunicatii Speciale, Marcel Opris, a fost trecut in rezerva, miercuri, de presedintele Klaus Iohannis, potrivit Administratiei Prezidentiale. Stire in curs de actualizare. continuă pe România Liberă

Klaus Iohannis l-a trecut in rezerva pe seful STS, Marcel Opris. Cat timp a stat Opris in fruntea serviciului secret

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, miercuri, decretul de trecere in rezerva a sefului STS, generalul Marcel Opris. Generalul Marcel Opris a fost numit in functia de director general al Serviciul de Telecomunicatii Speciale STS) pe7 decembrie 2005.

Klaus Iohannis l-a trecut in rezerva pe seful STS. Cat timp a stat Marcel Opris in fruntea serviciului secret

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, miercuri, decretul de trecere in rezerva a sefului STS, generalul Marcel Opris. Generalul Marcel Opris a fost numit in functia de director general al Serviciul de Telecomunicatii Speciale STS) pe7 decembrie 2005.

Presedintele Klaus Iohannis l-a trecut in rezerva pe seful STS, Marcel Opris. Generalul care a condus Serviciul de Telecomunicatii timp de 12 ani a fost implicat in scandaluri cu firmele lui Ghita

Seful Serviciului de Telecomunicatii Speciale, generalul Marcel Opris, a fost trecut in rezerva, miercuri, dupa ce presedintele Klaus Iohannis a semnat un decret in acest sens, a anuntat Administratia Prezidentiala.

Presedintele Iohannis l-a trecut in rezerva pe seful STS

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, astazi, decretul de trecere in rezerva a sefului STS, generalul Marcel Opris.

Seful STS, Marcel Opris, trecut in rezerva de Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, miercuri, decretul de trecere in rezerva a sefului STS, generalul Marcel Opris. Trecerea in rezerva a fost facuta la cererea lui Marcel.

Generalul Marcel Opris pleaca de la conducerea STS. El a fost trecut in rezerva la cerere

Seful Serviciul de Telecomunicatii Speciale, Marcel Opris, a fost trecut in rezerva, la cererea sa, potrivit unui decret semnat miercuri de presedintele Klaus Iohannis. Marcel Opris era unul dintre cei mai longevivi sefi de servicii secrete din Romania, fiind numit in aceasta functie in 7 decembrie 2005.

Cate schimbari la fata ne mai rezerva presedintele Klaus Iohannis?

La inceputul lunii iunie, presedintele Klaus Iohannis a revenit spectaculos, nu doar pe scena politica din Romania, gratie succesului inregistrat cu ocazia vizitei sale in Statele Unite.

Klaus Iohannis l-a chemat pe ministrul Apararii la Cotroceni, dupa gafa de la Ziua Aviatiei

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, s-a intalnit, miercuri, cu ministrul Aparari Nationale, Adrian Tutuianu, pe tema Planului de inzestrare a Armatei, care va fi prezentat in cadrul viitoarei sedinte a Consiliului Suprem de Aparare a Tarii.

Codruta Kovesi cere sesizarea lui Klaus Iohannis pentru urmarirea penala a unui fost ministru

Sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, cere sesizarea presedintelui Klaus Iohannis pentru ridicarea imunitatii in vederea urmaririi penale a fostului ministru al Comunicatiilor, Valerian Vreme, printr abuz.

Klaus Iohannis, mesaj pe Facebook: Efortul si energia puse in slujba pasiunii fac ca visele sa devina realitate

Klaus Iohannis, mesaj pe Facebook: Efortul si energia puse in slujba pasiunii fac ca visele sa devina realitate.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2425 seconds )