Libnet.ro
UNICEF

11:00

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a cantat, la zilele comunei Ciurila din Cluj, melodia Asa-i romanul

România Liberă România Liberă,
Presedintele PNL, Ludovic Orban, a cantat, la zilele comunei Ciurila din Cluj, melodia Asa-i romanul

Presedintele Partidului National Liberal, Ludovic Orban, a sarbatorit, sambata, la Zilele comunei clujene Ciurila, unde a cantat pe scena, alaturi de mai multi solisti de muzica populara. continuă pe România Liberă

Presedintele PNL: Ludovic Orban: Solicitam demiterea de urgenta a sefului ANAF pentru incalcarea libertatii presei

Partidul National Liberal cere demiterea presedintelui ANAF, Bogdan Stan, pentru incalcarea in mod grosolan a libertatii presei prin folosirea abuziva a unei institutii a statului impotriva unei publicatii de investigatii.

Ludovic Orban, in cazul controlului la Rise Project: Solicitam demiterea de urgenta a sefului ANAF pentru incalcarea libertatii presei

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a reactionat si el in urma controlului ANAF la Rise Project, solicitand, intr-un comunicat de presa, demiterea de urgenta a presedintelui ANAF, pentru incalcarea in mod grosolan a libertatii presei prin folosirea abuziva a unei institutii a statului impotriva unei publicatii de investigatii.

Se va ajunge la momentul potrivit sa-i trimitem acasa. Ludovic Orban sustine ca se va ajunge la un guvern din care nu va face parte PSD

Declaratii soc din partea presedintelui PNL! Ludovic Orban sustine ca daca si guvernul condus de Mihai Tudose va fi demis la vointa lui Liviu Dragnea, atunci Romania va ajunge sa aiba un guvern din care.

Busoi: Mihail Neamtu a primit o recomandare de la Ludovic Orban. Sunt convins ca se va aproba inscrierea in PNL

Presedintele PNL Bucuresti, Cristian Busoi, a afirmat, vineri, ca Mihail Neamtu a primit o recomandare din partea presedintelui partidului, Luovic Orban, motiv pentru care este convins de faptul ca acesta va fi acceptat sa activeze in organizatia PNL Sector 1, unde a si depus o cerere de inscriere in formatiune.

Facebook i-a inchis contul lui Ludovic Orban. Cred ca s-au mobilizat internautiii PSD

Liderul Partidului National Liberal, Ludovic Orban a ramas fara cont de Facebook. Acesta s-a trezit sambata ca are contul blocat, iar toate postarile sale au disparut. Contactat de Libertatea, Orban a.

Efectul Rise Project. PNL, proiect de lege privind transparentizareaactionariatului firmelor care au contracte pe bani publici

Presedintele PNL, Ludovic Orban, anunta ca liberalii lucreaza la un proiect pentru transparentizarea actionariatului firmelor care au contracte pe bani publici, totul pentru a se putea evita un conflict de interese ce ar putea aparea in cazul unei astfel de societati.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2067 seconds )