Libnet.ro
UNICEF

07:00

Presedintele PNL: Ludovic Orban: Solicitam demiterea de urgenta a sefului ANAF pentru incalcarea libertatii presei

România Liberă România Liberă,
Presedintele PNL: Ludovic Orban: Solicitam demiterea de urgenta a sefului ANAF pentru incalcarea libertatii presei

Partidul National Liberal cere demiterea presedintelui ANAF, Bogdan Stan, pentru incalcarea in mod grosolan a libertatii presei prin folosirea abuziva a unei institutii a statului impotriva unei publicatii de investigatii. continuă pe România Liberă

Presedintele PNL, Ludovic Orban: Donald Trump este un model de reusita in viata, iar mandarul sau reprezinta o mare oportunitate pentru Romania

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, in cadrul lansarii volumului Fenomenul Trump si America profunda, de Mihai Neamtu, ca presedintele SUA, Donald Trump, este un model de reusita in viata, iar mandatul acestuia reprezinta o oportunitate pentru Romania.

Presedintele PNL, Ludovic Orban: Donald Trump este un model de reusita in viata, iar mandatul sau reprezinta o mare oportunitate pentru Romania

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, in cadrul lansarii volumului Fenomenul Trump si America profunda, de Mihai Neamtu, ca presedintele SUA, Donald Trump, este un model de reusita in viata, iar mandatul acestuia reprezinta o oportunitate pentru Romania.

Ludovic Orban, in cazul controlului la Rise Project: Solicitam demiterea de urgenta a sefului ANAF pentru incalcarea libertatii presei

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a reactionat si el in urma controlului ANAF la Rise Project, solicitand, intr-un comunicat de presa, demiterea de urgenta a presedintelui ANAF, pentru incalcarea in mod grosolan a libertatii presei prin folosirea abuziva a unei institutii a statului impotriva unei publicatii de investigatii.

Ludovic Orban anunta ca PNL va modifica Legea salarizarii unice dupa ce va ajunge la putere

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a afirmat, ieri, la Antena 3, ca liberalii vor modifica Legea salarizarii unice dupa ce vor ajunge la putere intrucat salariile din sectorul public din actuala lege au fost stabilite din burta si nu tin cont de evolutia situatiei economice a tarii, transmit surse din media.

Ludovic Orban AVERTIZEAZA: Exista riscul unei noi OUG 13

Presedintele PNL, Ludovic Orban, avertizeaza ca in legea de abilitare a Guvernului de a emite ordonante sunt cateva domenii in care guvernantii pot sa faca exact cum au facut cu OUG 13,.

Lia Olguta Vasilescu, raspuns dur pentru Ludovic Orban: Pun pariu ca nu a citit legea salarizarii

Liberalii critica dur noua lege a salarizarii unitare. Presedintele PNL, Ludovic Orban spune ca aceasta nu este o lege sustenabila, iar salariile au fost marite fara calcule prealabile. Este o lege care.

Ludovic Orban sustine ca exista riscul unei noi Ordonante 13, ca urmare a adoptarii Legii care abiliteaza Guvernul sa emita acte normative, in perioada vacantei parlamentare

Presedintele PNL, Luovic Orban, sustine ca partidul pe care il conduce va monitoriza cu maxima atentie Cabinetul Tudose in perioada vacantei parlamentare, intrucat exista riscul aprobarii unei noi Ordonante 13.

Se va ajunge la momentul potrivit sa-i trimitem acasa. Ludovic Orban sustine ca se va ajunge la un guvern din care nu va face parte PSD

Declaratii soc din partea presedintelui PNL! Ludovic Orban sustine ca daca si guvernul condus de Mihai Tudose va fi demis la vointa lui Liviu Dragnea, atunci Romania va ajunge sa aiba un guvern din care.

Ludovic Orban, dezvaluiri INCREDIBILE despre Armata Romana

Ludovic Orban a vorbit despre ce se intampla cu Armata Romana in contextul in care din cauze tehnice un camion cu soldati s-a rasturnat, saptamana trecuta, trei dintre acestia.

SCANDAL MONSTRU dupa descinderea in redactia RISE PROJECT: SA FIE DEMIS DE URGENTA!

PNL cere demiterea de urgenta a sefului ANAF, Bogdan Stan. Presedintele partidului, Ludovic Orban, a transmis ca descinderea in redactia Rise Project, la cateva ore dupa anuntarea unor dezvaluiri.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )