Libnet.ro
UNICEF

17:00

PretCorectLaGaze: ANRE luata din nou prin surprindere de liberalizarea pietii consumatorilor noncasnici

Adevărul Adevărul,
PretCorectLaGaze: ANRE luata din nou prin surprindere de liberalizarea pietii consumatorilor noncasnici

Inca o data ANRE este luata prin surprindere. Nu a intreprins aproape nimic in a informa consumatorii noncasnici pentru ca acestia sa-si exercite dreptul in piata gazelor naturale. Acum gaseste o metoda simpla de a rezolva problema amanand-o a doua oara in ultimele 6 luni. Nimic nou in practica ANRE, daca tinem seama ca exista norme in vigoare de 6 ani care sunt amanate la fiecare 3 luni. Summary. continuă pe Adevărul

Zahia, din nou goala. Dar nu pentru bani, ci pentru animale

Dornica sa iasa din nou in fata si stiind ca nu prea mai are multe de aratat, Zahia uimeste din nou.

Pirateria Game of Thrones uimeste din nou odata cu finalului sezonului

Nu este prima si nici ultima oara cand veti citi acest titlu, atata timp cat Game of Thrones va continua sa fie difuzat la televizor undeva pe mapamond. HBO continua sa fie un serviciu de televiziune premium, motiv pentru care, multi internauti nu si-l permit. Acesta este insa doar unul dintre motivele pentru care un [] Pirateria Game of Thrones uimeste din nou odata cu finalului sezonului Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

George Michael, din nou la reabilitare pentru consumul de droguri

Noi probleme pentru George Michael. Cantaretul s-a internat din nou la reabilitare, de data aceasta intr-un centru din Elvetia, pentru a se trata de abuzul de substante.

Romanii cu credite in CHF, din nou in strada

Persoanele cu credite in franci elvetieni protesteaza din nou, de data aceasta in fata Guvernului, dupa 5 luni de la debutul crizei CHF, perioada in care problemele nu s-au rezolvat nici pe calea legislativa, nici pe cea a negocierii,.

Radu Mazare, din nou, in fata instantei

Curtea de Apel Bucuresti CAB) va judeca, marti, un nou termen in dosarul in care fostul primar al Constantei, Radu Mazare, si fostul presedinte al Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu, sunt acuzati de retrocedarea ilegala a unor terenuri.

Gabriel Cotabita ar putea fi supus din nou unei operatii: Cantaretul ar avea nevoie de un dispozitiv cardiac

Dupa doua saptamani de cand a iesit din coma, Gabriel Cotabita este pregatit de medici pentru o noua interventie chirurgicala, potrivit unour surse de la Spitalul Floreasca din Capitala, unde artistul este.

Gabriel Cotabita ar putea fi supus din nou unei operatii: Cantaretul, transferat la Spitalul Elias

Dupa doua saptamani de cand a iesit din coma, Gabriel Cotabita este pregatit de medici pentru o noua interventie chirurgicala, potrivit unour surse de la Spitalul Floreasca din Capitala, unde artistul este.

Pietrele de moara se invart din nou in Muzeul ASTRA, din Sibiu

Turistii care viziteaza Muzeul ASTRA au parte de o surpriza placuta. Doua mori functionale produc faina, intocmai ca acum cateva sute de ani. Muzeul sibian este singurul din Romania care are doua mori functionale, iar faina produsa de ele va fi utilizata in cadrul atelierelor de gatit, in care copiii, dar si alti turisti vor deprinde tainele artei culinare traditionale.

Imnul golanilor a rasunat din nou in Piata Universitatii, 25 de ani de la Mineriada

Peste 100 de persoane, majoritatea reprezentanti ai Asociatiei 21 Decembrie 1989, au marcat implinirea a 25 de ani de la Mineriada, in Piata Universitatii, la fantana, unde au cantat Imnul golanilor si alte cantece de la protestul anticomunist din 90 .

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )