Libnet.ro
UNICEF

07:45

Pretul boabelor de cacao, la cel mai ridicat nivel din ultimii trei ani

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Pretul boabelor de cacao, la cel mai ridicat nivel din ultimii trei ani

Cresterea consumului de ciocolata din Asia duce pretul boabelor de cacao la cel mai ridicat nivel din ultimii trei ani, in conditiile in care producatorii de profil achizitioneaza cantitati mai mari de cacao pentru acoperirea cererii. continuă pe Ziarul Bursa

Inflatia s-a mentinut la 0,5% in iunie, cel mai redus nivel din ultimii patru ani

Rata anuala a infla and tiei in zona euro a fost de 0,5% in iunie, la acelasi nivel ca luna precedenta, respectiv pentru a doua luna consecutiv la cel mai redus nivel din ultimii peste patru ani, conform datelor publicate astazi de Oficiul european de statistica Eurostat).

Inflatia in zona euro s-a mentinut in iunie la 0,5%, cel mai redus nivel din ultimii patru ani

Rata anuala a inflatiei in zona euro a fost de 0,5% in luna iunie, stabila comparativ cu luna precedenta, conform datelor publicate joi de Eurostat. Astfel, rata s-a mentinut pentru a doua luna consecutiv la cel.

Porumbul, la cel mai mic pret din ultimii patru ani, pe fondul cresterii rezervelor mondiale

Pretul porumbului a ajuns la cel mai scazut nivel din ultimii patru ani, coborand astazi pentru a zecea zi consecutiva, dupa ce Departamentul Agriculturii din SUA a anuntat ca livrarile la nivel mondial vor creste, transmite Reuters.

Cursul BNR urca puternic, la cel mai ridicat nivel din ultimele 8 saptamani

Cursul de schimb publicat de BNR a urcat cu 1,73 bani 0,39%), la 4,4348 lei/euro, atingand astfel cel mai ridicat nivel din ultimele opt saptamani, in contextul unor volume ridicate inregistrate in tranzactiile de pe piata interbancara.

Popularitatea lui Barack Obama in Rusia a ajuns la cel mai scazut nivel - sondaj

Cota de popularitate a presedintelui american Barack Obama a ajuns la cel mai scazut nivel in Rusia, Germania si Brazilia, potrivit unui sondaj mondial realizat de institutul american Pew dupa dezvaluirile privind spionajul american in mai multe state.

Cel mai inspirat bibliotecar din lume traieste in comuna Pietrari

L-am intalnit pe cel mai inspirat bibliotecar din lume, asa cum a fost desemnat in urma unui concurs international desfasurat in acest an, la care au participat oameni din bransa de pe patru continente. Traim vremuri in care pasiunea pentru citit se clatina, in detrimentul Internetului.

Nu ai bani de Londra? Uite cum faci o excursie gratuita in cel mai vizitat oras din lume

Londra, cel mai vizitat oras din lume in acest an , poate fi vizitata in cele mai mici detalii si din fata calculatorului, dupa ce Google a realizat cartografierea 3D a intregului oras, informeaza dailymail. co. uk.

Modestia asta! Ethan Hawke: Sunt cel mai bun iubit din lume

Si-a inselat fosta partenera de viata cu bona copiilor, dar Ethan Hawke crede ca este cel mai bun iubit din lume.

Cel mai bun ulei din Europa se face in Romania. Afacerea unei familii din Cluj a prin aripi

Trebuie sa ai imaginatie si sa fii dedicat in toate aspectele vietii tale. Iar daca vrei sa iti deschizi o afacere, nu te lasa doborat de birocratie. O familie din Cluj a demonstrat ca totul este.

Cel mai bun ulei din Europa se face in Romania. Afacerea unei familii din Cluj a prins aripi

Trebuie sa ai imaginatie si sa fii dedicat in toate aspectele vietii tale. Iar daca vrei sa iti deschizi o afacere, nu te lasa doborat de birocratie. O familie din Cluj a demonstrat ca totul este.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2274 seconds )