Libnet.ro
UNICEF

23:45

Pretul chiriilor, cu 10% mai mare

Antena3 Antena3,
Pretul chiriilor, cu 10% mai mare

Preturile chiriilor a creste alarmant, iar cele mai cautate sunt garsonierele, mai ales ca facultatile, iar studentii isi cauta un loc unde sa stea, potrivit click. ro. Daca anul trecut o garsoniera. continuă pe Antena3

Care este cel mai mare regret al Andreei Marin: Imi pare rau ca

Andreea Marin a dat cartile pe fata si a marturisit care este cel mai mare regret al ei. Vedeta recunoaste ca ii pare rau ca nu mai are langa ea oamenii pe care i-a iubit extrem de mult. Marele meu regre.

BMW X7 Concept: cel mai mare SUV BMW din istorie va avea versiune plug-in hybrid si vine in 2018

BMW a publicat primele imagini si informatii oficiale cu X7 Concept, cel mai mare SUV al constructorului bavarez, care va avea versiune plug-in hybrid si va fi lansat in versiune de serie in 2018.

Firma care detine cea mai mare retea de magazine agricole din Romania, pradata de hoti

Jaf la un punct de lucru al firmei care detine cel mai mare lant de magazine agricole din Romania. Hotii au spart un seif din care au furat o suma de bani inca necunoscuta.

Se organizeaza cel mai mare curs gratuit de prim ajutor. Unde si cum te inscrii

Cel mai mare curs gratuit la nivel national de prim-ajutor va fi organizat de Crucea Rosie Romana sambata, 9 septembrie, cu ocazia Zilei Mondiale de Prim Ajutor.

Romania a atins cel mai mare numar de salariati din ultimii 20 de ani

Deputatul PSD Razvan Rotaru a declarat astazi ca tara noastra a atins cel mai mare numar de salariati din ultimii 20 de ani, respectiv 4,84 milioane de persoane, potrivit unui comunicat de presa trimis Redactiei.

BMW X7 iPerformance Concept: primele imagini cu cel mai mare SUV BMW au aparut pe internet inainte de lansare

O serie de imagini cu conceptul care prefateaza lansarea noului BMW X7 au aparut pe internet cu cateva zile inainte de lansarea oficiala. Cel mai mare SUV al bavarezilor va avea si versiune plug-in hybrid.

Bill Gates avertizeaza: Exista un pericol mult mai mare decat razboiul nuclear! Ce poate face un virus modificat genetic

Bill Gates este de parere ca exista un pericol mai mare decat un razboi nuclear. Potrivit miliardarului, un virus modificat genetic ar ucide mult mai multi oameni decat armele.

Polonia a lansat constructia Varso Tower, cel mai mare turn din tara

In Polonia a fost lansata, anul acesta, constructia Varso Tower, un zgarie-nori care va deveni cel mai mare turn din tara, anunta proiectantul Foster + Partners. Complexul Varso, care va include si trei cladiri aditionale, va avea 53 de etaje, respectiv 310 metri inaltime, si o suprafata de 140. 000 de metri patrati.

Prognoza meteo pentru joi si vineri. Vremea se va incalzi in cea mai mare parte a tarii

Vremea se va incalzi in cea mai mare parte a tarii, informeaza ANM. JOI iN TARA Vor fi innorari temporare si pe arii restranse va ploua slab in cursul zilei in n.

Festivalul PLAI de la Timisoara, un fenomen in Romania. Este cel mai mare festival de world music din Europa organizat 100% de catre voluntari

Au mai ramas cateva zile pana la startul unei noi editii PLAI Festival. Portile Muzeului Satului Banatean se vor deschide vineri, 8 septembrie, pentru cel mai mare festival de wolrd music din Romania. Am intrat in bucataria PLAI pentru a vedea ce inseamna organizarea acestui eveniment.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2261 seconds )