Libnet.ro
UNICEF

00:07

Pretul gazelor romanesti, neschimbat pana in iulie pentru populatie

România Liberă România Liberă,
Pretul gazelor romanesti, neschimbat pana in iulie pentru populatie

Guvernul a decis ca pretul de achizitie a gazelor naturale din productia interna pentru clientii casnici si producatorii de energie termica, numai pentru gazele utilizate la producerea de energie termica destinata populatiei, va ramane la 53,30 lei/MWh pana la 30 iunie 2015. continuă pe România Liberă

Guvern: Pretul gazelor produse in Romania ramane nemodificat pana in iulie, pentru populatie

Guvernul a decis, miercuri, ca pretul de achizitie a gazelor naturale din productia interna pentru clientii si producatorii de energie termica, numai pentru gazele utilizate la producerea de energie termica.

Pretul gazelor produse in Romania ramane nemodificat pana in iulie pentru populatie

Pretul de achizitie a gazelor naturale din productia interna pentru clientii casnici si producatorii de energie termica, numai pentru gazele utilizate la producerea de energie termica destinata populatiei, va.

Guvernul a adoptat o hotarare prin care ingheata pretul gazelor produse in Romania pentru populatie

Pretul de achizitie a gazelor naturale din productia interna pentru clientii casnici si producatorii de energie termica, numai pentru gazele utilizate la producerea de energie termica destinata populatiei, va ramane la 53,30 lei/MWh pana la 30 iunie 2015, a decis, miercuri, Guvernul.

Pretul gigacaloriei ramane neschimbat la Cluj-Napoca 165 de lei

Gigacaloria costa la Cluj-Napoca 165 de lei pentru consumatorul final, pretul ramanand neschimbat in ultimii ani. O mare parte din costul gigacaloriei este subventionat de Primarie, Regia de Termoficare facturand 363 de lei. Pana la primavara, pretul ramane neschimbat.

ANRE sustine ca pretul gigacaloriei produse de ELCEN a fost majorat pentru ca a crescut pretul gazelor

Autoritatea Nationala de Reglementare in domeniul Energiei a crescut pretul la care ELCEN Bucuresti produce energie termica din cauza majorarii pretului gazelor naturale folosite drept combustibil si care au pondere de 80% in costul gigacaloriei.

Finantele anunta ca emisiunile de titluri de stat pentru populatie vor fi limitate

Ministerul Finantelor vrea sa imprumute in 2015 pana la 40 de miliarde de lei prin vanzarea de certificate de trezorerie si obligatiuni pe piata interna, la care ar urma sa se adauge maxim 3 de miliarde de euro de pe pietele externe si fonduri atrase de la institutiile financiare internationale.

Steven Gerrard pleaca de la Liverpool dupa 26 de ani: El va juca din iulie pentru LA Galaxy

Steven Gerrard va pleca de la Liverpool la finalul lunii iunie, cand ii expira contractul, dupa 26 de ani in tricoul formatiei engleze. Din iulie, Gerrard va juca in Statele Unite, pentru echipa LA Galaxy.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2136 seconds )