Libnet.ro
UNICEF

22:45

Guvernul a adoptat o hotarare prin care ingheata pretul gazelor produse in Romania pentru populatie

Adevărul Adevărul,
Guvernul a adoptat o hotarare prin care ingheata pretul gazelor produse in Romania pentru populatie

Pretul de achizitie a gazelor naturale din productia interna pentru clientii casnici si producatorii de energie termica, numai pentru gazele utilizate la producerea de energie termica destinata populatiei, va ramane la 53,30 lei/MWh pana la 30 iunie 2015, a decis, miercuri, Guvernul. continuă pe Adevărul

Constantin: Regret necazurile prin care trece Voiculescu

Presedintele PC Daniel Constantin, regreta ca om, necazurile prin care trece Dan Voiculescu, deci nu va comenta sau interpreta niciodata remarcile subiective ale unui om aflat intr-o situatie dificila, potrivit unui articol publicat pe blogul sau.

Pretul gazelor romanesti, neschimbat pana in iulie pentru populatie

Guvernul a decis ca pretul de achizitie a gazelor naturale din productia interna pentru clientii casnici si producatorii de energie termica, numai pentru gazele utilizate la producerea de energie termica destinata populatiei, va ramane la 53,30 lei/MWh pana la 30 iunie 2015.

Guvern: Pretul gazelor produse in Romania ramane nemodificat pana in iulie, pentru populatie

Guvernul a decis, miercuri, ca pretul de achizitie a gazelor naturale din productia interna pentru clientii si producatorii de energie termica, numai pentru gazele utilizate la producerea de energie termica.

Pretul gazelor produse in Romania ramane nemodificat pana in iulie pentru populatie

Pretul de achizitie a gazelor naturale din productia interna pentru clientii casnici si producatorii de energie termica, numai pentru gazele utilizate la producerea de energie termica destinata populatiei, va.

CES 2015 Produsele prin care Asus ataca piata anul acesta

La CES 2015 cei de la Asus au lansat cinci noi produse care au reusit sa atraga atentia tuturor, atat prin design-ul implementat, cat si prin specificatiile lor. Nu de putin timp se vorbeste despre posibilitatea introducerii unor telefoane cu 4GB RAM pe piata, insa pana de curandniciun producator nua realizat acest lucru. Astfel, in [].

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.221 seconds )