Libnet.ro
UNICEF

00:07

Pretul mediu al apartamentelor in cinci dintre cele mai mari orase, in crestere pentru a treia luna consecutiv

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Pretul mediu al apartamentelor in cinci dintre cele mai mari orase, in crestere pentru a treia luna consecutiv

Pretul mediu al apartamentelor din cinci dintre cele mai importante orase din tara a crescut in martie pentru a treia luna consecutiv, insa nivelul se mentine sub cel din perioada similara a anului trecut, potrivit portalului Imobiliare. ro . continuă pe Wall-Street Ro

Unul dintre cele mai mari site-uri de tip torrent a fost inchis

Unul dintre cele mai mari site-uri de file sharing, specializat pe domeniul sportiv, a fost inchis, dupa ce administratorii acestuia au fost avertizati ca risca sa ajunga la inchisoare, noteaza BBC. TSTN, The.

Paradoxul Yahoo!: e una dintre cele mai mari companii, evaluata la miliarde de dolari, si e in acelasi timp fara valoare

Yahoo! este o companie imensa, foarte bogata, dar in acelasi timp nu valoreaza nimic. Este paradoxul in care a ajuns unul dintre gigantii Internetului.

'Patimile' burselor din ultimele trei secole. Care au fost cele mai mari 10 crize?

Omenirea si-a readus aminte de ce inseamna o criza financiara si ce inseamna o bula speculativa dupa recesiunea inceputa in 2008. Care au fost insa cele mai importante momente de panica traite de investitori pe burse in ultimele trei secole?.

Patimile burselor din ultimele trei secole. Care au fost cele mai mari 10 crize?

Omenirea si-a readus aminte de ce inseamna o criza financiara si ce inseamna o bula speculativa dupa recesiunea inceputa in 2008. Care au fost insa cele mai importante momente de panica traite de investitori pe burse in ultimele trei secole?.

Apartamentele au mai recuperat din scaderea de anul trecut

Pretul mediu al apartamentelor din cinci dintre cele mai importante orase din tara, inclusiv Bucuresti, a crescut in luna martie pentru a treia luna consecutiv, insa per total nivelul se mentine sub cel din perioada similara a anului trecut, potrivit unei analize imobiliare. ro. Exceptie face Timisoara, unde preturile sunt mai sus ca anul trecut.

Ce i s-a intamplat acestui PREOT la varsta la care a MURIT Iisus Hristos. E una din cele mai mari TAINE

Stigmatele pot fi definite ca manifestari spotane, reprezentate de rani sangerande sau de dureri atroce similare cu cele suferite de Iisus in timpul crucificarii. Cel mai cunoscut caz, este al unui calugar italian.

FOTO Printul William si Kate Middleton au vizitat unul dintre cele mai romantice locuri din Australia

Printul William si Kate Middleton au vizitat marti muntele Uluru din Australia, celebru pentru frumusetea si unicitatea sa, fiind una dintre opririle din cadrul turneului lor international. Cuplul regal a asistat la ceremonii traditionale ale aborigenilor si au pozat precum parintii lui William, in timpul propriei lor vizite acum 31 de ani.

OMS apara vaccinurile: Impactul acestora asupra vietii este unul dintre cele mai bune lucruri care s-au vazut

Organizatia Mondiala a Sanatatii OMS) a respins, miercuri, acuzatiile criticilor la adresa vaccinurilor, care apreciaza ca imunizarea nu serveste la nimic, ca este riscanta si ca de fapt corpul se apara mai bine atunci cand nu este vaccinat.

ZECE concepte auto pentru chinezi. Cum arata cele mai interesante masini la Salonul Auto de la Beijing

Gigantii auto au prezentat la Salonul Auto de la Beijing autoturisme concepute special pentru cumparatorii chinezi. Iata cateva dintre cele mai interesante masini, pe care probabil nu le vom vedea pe strazile din Europa, potrivit CNN Money .

Business report: Francize 2014: Care sunt afacerile cele mai fierbinti in 2014; Se deschide cea mai mare berarie din tara si regiune; Cine este de vina pentru datoriile bugetare: insolventa sau haosul Fiscului?

Care sunt cele mai poluante termocentrale ale Romaniei. Printre termocentralele care polueaza cel mai mult din tara se numara CET-ul din Oradea, complexurile energetice din Oltenia si Valea Jiului, CET Govora. Locul unde carburantul costa sub 3 lei litrul! La gaz petrol lichefiat GPL), unul dintre carburantii utilizati in principal de soferii de taxi, pretul a ramas nemodificat. Mai mult.

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2023 seconds )