Libnet.ro
UNICEF

07:15

Paradoxul Yahoo!: e una dintre cele mai mari companii, evaluata la miliarde de dolari, si e in acelasi timp fara valoare

Adevărul Adevărul,
Paradoxul Yahoo!: e una dintre cele mai mari companii, evaluata la miliarde de dolari, si e in acelasi timp fara valoare

Yahoo! este o companie imensa, foarte bogata, dar in acelasi timp nu valoreaza nimic. Este paradoxul in care a ajuns unul dintre gigantii Internetului. continuă pe Adevărul

Nicole Cherry este una dintre cele mai bine PLATITE artiste de la noi! Adolescenta incaseaza cat Antonia pentru un show!

Americanii au avut-o pe Miley Cyrus adolescenta minune, noi o avem pe Nicole Cherry. Artista in varsta de 15 ani.

Presa internationala: Cearta dintre Basescu si Ponta strica imaginea Romaniei, considerata deja una dintre cele mai corupte tari

Decizia lui Victor Ponta de a-si muta biroul la MApN a ajuns in presa internationala, devenind subiect de glume in tabloide si atragand avertismente din partea ziarelor quality. Basescu si Ponta si-au facut un obicei din a se acuza unul pe altul de coruptie, iar antipatia foarte publica dintre ei poate sa manjeasca si mai tare imaginea unei tari considerate deja una dintre cele mai corupte din Europa, noteaza ccotidianul The Telegraph.

Care sunt statele cu cele mai mari cheltuieli militare in 2013

The Economist a publicat un grafic care arata care fost au cheltuielile militare ale marilor puteri mondiale in cursul anului trecut. Astfel, Rusia a inregistrat cheltuieli militare mai mari decat SUA pentru prima.

Faze tari: Un obiect gasit in Romania, printre cele mai mari mistere ale omenirii; 10 descoperiri pe care stiinta nu le poate explica; De ce taiem mielul de Pasti?

Descoperire incredibila in stomacul unui om de afaceri. Chirurgii au gasit nu mai putin de 12 lingouri de aur. Un barbat de 63 de ani, din Delhi, India, a ajuns la spital plangandu-se de senzatii de voma, dupa o cearta avuta cu. Monstrul din Loch Ness a fost fotografiat din satelit! Cateva imagini din satelit au surprins cu ajutorul unui iPhone o creatura bizara, iar toata Anglia fierbe. O fi vorba oare de celebrul mostru din Loch Ness?, se intreaba englezii.

Cine aduce valuta in Romania? Judetele cu cele mai mari exporturi. Cel mai mare deficit comercial il are Capitala

13 judete din tara noastra importa mai mult decat exporta, in vreme ce celelalte sunt pe excedent comercial, potrivit datelor furnizate de INS. Argesul de pilda e judetul cu cel mai mare excenedent comercial, in vreme ce Capitala este campioana deficitului, ea importand cu peste 612 milioane mai mult decat valoarea exporturilor. Problema noastra nu este insa deficitul ori excedentul, cat faptul ca exportam marfuri cu valoare adaugata mica si importam produse cu valore adaugata ridicata cu foarte putine exceptii). De pilda exportam mere brute si importam gem de mere. Sau exportam lemn brut si importam produse fabricate din lemn si mobilier. Ce anume intra in tara, judet cu judet, ce iese din tara ca export si cum influenteaza cursul de schimb comertul exterior al judetelor Romaniei?.

Producatorii lanseaza campania 'Taie TVA la carne': romanii platesc pentru carne cele mai scumpe preturi din Europa

Producatorii de carne din Romania au lansat campania Taie TVA la carne , prin care sustin reducerea TVA in industria de profil dupa exemplul din panificatie, aratand ca tara noastra se numara printre tarile cu cele mai mari taxe din Europa.

FOTO Cum au ajuns dracii goi intr-o biserica veche din Hunedoara. Cele mai ciudate picturi bisericesti

Unele dintre cele mai stranii picturi bisericesti pot fi admirate intr-o biserica veche de lemn, de pe Valea Muresului. Pe peretii bisericii din Almas Saliste sunt infatisate, intr-un mod original, scene ale Judecatii de Apoi. Si alte lacasuri de cult, vechi, din satele hunedorene ofera celor care le trec pragul imagini iesite din comun.

Cautarile avionului Malaysia Airlines vor fi cele mai scumpe din istorie

Cautarile avionului Boeing 777 al companiei Malaysia Airlines, disparut misterios la 8 martie, ar urma sa fie unele dintre cele mai scumpe din istoria aviatiei, considera unii experti, in conditiile in care operatiunile ar putea continua o perioada indelungata.

Cautarile avionului Boeing 777 dat disparut, cele mai scumpe din istorie

Cautarile avionului Boeing 777 apartinand companiei Malaysia Airlines, disparut la 8 martie, ar urma sa fie unele dintre cele mai scumpe din istoria aviatiei, considera unii experti, in conditiile in care operatiunile ar putea continua o perioada.

Cele mai memorabile citate din serialul Mad Men: cat de importante sunt si astazi replicile lui Don Draper?

Considerat unul dintre cele mai reusite seriale despre publicitate, Mad Men a inspirat cu siguranta multi tineri, dar si specialisti in domeniu.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2037 seconds )