Libnet.ro
UNICEF

01:05

Pretul platit de un fermier, unde s-a ajuns din cauza neatentiei. in momentul in care am luat cutitul am inceput sa ma razgandesc

Antena3 Antena3,
Pretul platit de un fermier, unde s-a ajuns din cauza neatentiei. in momentul in care am luat cutitul am inceput sa ma razgandesc

Un fermier si-a facut publica intreaga poveste. Acesta a avut parte de momente cumplite din cauza neatentiei. Totul a inceput cand s-a grabit sa-si termine treaba la ferma. Acesta a fost nevoit. continuă pe Antena3

DIN CAUZA TENSIUNILOR INTRE SUA SI IRAN: Londra, ingrijorata de riscul unui conflict accidental la Goful Persic

Marea Britanie este ingrijorata de riscul unui conflict accidetal la Golful Persic, din cauza reintensificarii tensiunilor intre Statele Unite si Iran, a avertizat astazi, la Bruxelles, ministrul britanic de Externe Jeremy Hunt, relateaza AFP.

Deputatul argentinian Hector Olivares, victima unui atac armat, moare din cauza ranilor

Deputatul argentinian, Hector Olivares, victima, la 9 mai, a unei agresiuni armate, in centrul Buenos Aires, in care a fost ucis un functionar de rang inalt, a murit la randul sau din cauza ranilor, a anuntat formatiunea din care facea parte.

Guvernul australian dat in judecata din cauza lipsei de actiune legata de efectele schimbarilor climatice

Un grup de locuitori insulari de pe coasta de nord a Australiei intentioneaza sa dea in judecata luni guvernul australian din cauza faptului ca acesta nu ia masuri pentru a diminua efectele schimbarilor climatice, scrie Reuters.

Sute de doctori straini se gandesc sa paraseasca Marea Britanie din cauza taxelor prea mari

Doctori din toata lumea, stabiliti in UK, iau in considerare stabilirea in alte tari, din cauza taxelor prea mari. Legile imigratiei ii obliga pe acestia sa plateasca mii de lire pe an pentru viza de munca si 400 de lire anual pentru ei si pentru fiecare membru al familiilor lor pentru a fi inclusi in Serviciul National de Sanatate NHS), potrivit The Guardian.

Sri Lanka: Magazine si moschei atacate cu pietre din cauza unor dispute incepute pe Facebook

Cateva zeci de oameni au aruncat cu pietre in moschei si in magazinele detinute de musulmani, iar un localnic a fost batut duminica in orasul Chilaw, pe coasta de vest a Sri Lanka, din cauza unei dispute care a inceput pe Facebook, scrie Reuters.

FOTO Pretul platit pentru dezvoltarea haotica a Bucurestiului: lacul din Parcul Circului aproape a secat, habitatul superbilor lotusi egipteni fiind in pericol

Circa 100 de persoane au protestat sambata, in Parcul Circului, pentru a atrage atentia asupra situatiei dramatice in care se afla lacul pe suprafata caruia infloresc in fiecare an lotusi roz, un ecosistem unic in Bucuresti. Aceasta este a doua oara cand oamenii protesteaza. incepand cu toamna trecuta, nivelul apei din lac a inceput sa scada, iar acum a ajuns la un nivel critic, ceea ce pune in pericol habitatul lotusilor roz. Nivelul apei din lac a inceput sa scada in urma cu zece ani, iar Primaria Capitalei a pompat apa dintr-un put pentru salvarea ecosistemului. Din toamna insa putul s-a umplut de nisip, iar pompele se strica cand trag apa. Municipalitatea promite ca va face lucrarile necesare pentru remedierea problemei.

Laptele si Cornul, cu iz de toxiinfectie alimentara. Noua elevi din judetul Suceava au ajuns la spital din cauza laptelui stricat

Noua elevi de la scoala din satul Badeuti, judetul Suceava, au fost transportati cu ambulantele la Spitalul Radauti, cu suspiciuni de toxiinfectie alimentara. Copiii le-au spus medicilor ca laptele pe care l-au primit la scoala, prin programul guvernamental Laptele si Cornul, avea un gust ciudat. Directorul scolii a sunat la 112.

Manchester City ar putea fi exclusa din Liga Campionilor din cauza incalcarii regulamentului fair-play-ului financiar

Manchester City ar putea fi exclusa din Liga Campionilor din cauza incalcarii regulamentului fair-play-ului financiar, a scris, luni, New York Times, citata de AFP.

Aurelian Badulescu, lasat fara permis de conducere din cauza vitezei prea mari. A primit si o amenda fiindca i-a mintit pe politisti

Unul dintre viceprimarii Capitalei a fost prins conducand cu peste 100 km/ h pe strazile din Bucuresti. Aurelian Badulescu a depasit cu 63 km/h limita admisa pe sectorul de drum pe care se afla, adica pe Mihai Br.

Prapad in Dambovita din cauza caderii de grindina

O rupere de nori a facut prapad in Dambovita. Un stat gros de grindina s-a asternut in doar cateva minute. Mai multe drumuri din judet au capatat un aspect de iarna, stratul de grindina.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )