Libnet.ro
UNICEF

00:07

Preturile petrolului au atins maximele ultimelor 11 luni

Hotnews Hotnews,
 Preturile petrolului au atins maximele ultimelor 11 luni

Preturile petrolului au atins maximele ultimelor 11 luni, sustinute de angajamentul Arabiei Saudite de a reduce productia si de castigurile puternice pe bursele majore, anunta Reuters. continuă pe Hotnews

Preturile petrolului au atins joi maxime ale ultimelor 11 luni

Preturile petrolului au atins, joi, maxime ale ultimelor 11 luni, ignorand tulburarile din Statele Unite, pietele concentrandu-se pe angajamentul Arabiei Saudite de a reduce productia de titei peste asteptari.

Preturile petrolului au urcat marti cu circa 5%

Preturile petrolului au urcat, marti, cu aproape 5%, in urma informatiilor ca Arabia Saudita va reduce in mod voluntar productia de petrol, in cadrul unui acord la nivelul statelor din OPEC+ de a mentine productia neschimbata, pe fondul incertitudinilor legate de cerere in contextul pandemiei de coronavirus, transmite Reuters,.

INS: Numarul autorizatiilor de construire eliberate in primele 11 luni din 2020, in scadere cu 4%

Numarul autorizatiilor de construire pentru cladiri rezidentiale eliberate in primele 11 luni din 2020 s-a ridicat la 37. 781, in scadere cu 4% fata de perioada corespunzatoare a anului precedent, conform INS.

INS: Volumul cifrei de afaceri din comertul cu amanuntul a crescut cu 2,1% in primele 11 luni din 2020

Volumul cifrei de afaceri din comertul cu amanuntul cu exceptia comertului cu autovehicule si motociclete) a crescut in primele 11 luni din 2020, fata de perioada similara din 2019, atat ca serie bruta, cat si ca serie ajustata in functie de numarul de zile lucratoare si de sezonalitate, cu 2,1%, respectiv cu 2,2%, conform INS.

IN PRIMELE 11 LUNI DIN 2020 Scadere la jumatate a sosirilor si innoptarilor in unitatile de cazare din Romania

Numarul sosirilor in structurile de primire turistica din Romania, precum si cel al innoptarilor a scazut cu peste jumatate in primele 11 luni din 2020, comparativ cu aceeasi perioada din anul anterior, arata datele publicate, astazi, de Institutul National de Statistica INS).

Care este primul turneu din 2021 la care va participa Simona Halep Ashleigh Barty revine pe teren dupa 11 luni

Organizatorii au anuntat ca 49 dintre primele 50 de jucatoare ale lumii, inclusiv Simona Halep, locul 2 WTA, vor participa la cele doua turnee de categorie WTA 500 ce vor avea loc in paralel, intre 31 ianuarie si 6 februarie, la Melbourne, inaintea Australian Open.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2075 seconds )