Libnet.ro
UNICEF

09:30

Pricopie: Raportul MCV este pozitiv pentru Ministerul Educatiei.

România Liberă România Liberă,
Pricopie: Raportul MCV este pozitiv pentru Ministerul Educatiei.

Ministrul Educatiei Remus Pricopie sustine ca raportul MCV dat publicitatii miercuri confirma si sustine eforturile care se fac in Romania pentru a asigura un invatamant de calitate, performant, bazat pe cinste, corectitudine si echitate. De asemenea, ministrul considera ca raportul Comisiei Europene este apreciativ fata de angajamentul Guvernului privind lupta anticoruptie si independenta justitiei. Raportul MCV este pozitiv pentru Guvern, in general, si pentru Ministerul Educatiei, in . continuă pe România Liberă

Cazanciuc: Raportul MCV este mai bun decat cel de anul trecut

Ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc, a declarat ca raportul MCV prezentat astazi este mai bun decat cel de anul trecut, fiind facute 18 recomandari, dintre care sase pentru MJ, transmit sursele de presa.

Robert Cazanciuc: Raportul MCV este mai bun decat cel de anul trecut

Raportul MCV prezentat miercuri este mai bun decat cel de anul trecut, a declarat ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc, citat de Mediafax. Se poate spune ca in acest an Romania a obtinut un raport mai bun.

Vasile Blaga: Raportul MCV va fi unul prost pentru Romania, ne va indeparta si mai mult de Schengen

Presedintele PDL, Vasile Blaga, este de parere ca Raportul MCV va fi prost pentru Romania si va indeparta tara si mai mult de Schengen, din cauza modificarilor la Codul penal. in plus, Blaga crede ca.

Mark Gray: Raportul MCV va fi publicat miercuri

Raportul MCV pentru Romania va fi publicat miercuri, 22 ianuarie, a declarat, luni, purtatorul de cuvant al CE, Mark Gray, pentru Mediafax. in aceeasi zi va avea loc si Colegiul Comisarilor, care va aproba.

Cazanciuc: Raportul MCV, mai bun decat cel de anul trecut.

Ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc, este de parere ca raportul MCV de anul acesta este mai bun decat cel din 2013, conform Mediafax. Cazanciuc a aratat ca reprezentantii CE au facut sase recomandari pentru Ministerul de Justitie, printre care desfiintarea instantelor si parchetelor mici si dezvoltarea Strategiei nationale anticoruptie. Citeste si: Raportul MCV. Despre Martea Neagra: Toti suntem egali in fata legii, inclusiv parlamentarii romani. Despre Schengen: Romania si Bulgaria sunt .

CSM: Raportul MCV are un numar redus de recomandari a caror implementare revine Consiliului.

Consiliului Superior al Magistraturii CSM) arata ca raportul MCV, prezentat miercuri, are un numar redus de recomandari a caror implementare revine institutiei, marea majoritate fiind adresate Legislativului si Executivului, conform Mediafax. Ca si in ultimele rapoarte, Comisia Europeana constata mentinerea track recordului pozitiv la nivelul Inaltei Curti de Casatie si Justitie, Directiei Nationale Anticoruptie, Ministerului Public in general, si al Agentiei Nationale de Integritate si .

Ponta, despre raportul MCV: Oricum va fi in realitate, fiecare va citi ce ii place

Premierul Victor Ponta a declarat, ieri seara, ca stie cum va arata Raportul MCV, intrucat Comisia Europeana a transmis deja o prima forma catre Ministerul Justitiei si a precizat ca este convins ca activitatea acestui minister va fi apreciata in raport.

Raportul MCV: Toti suntem egali in fata legii, inclusiv parlamentarii romani.

Purtatorul de cuvant al Comisiei Europene, Mark Grey, a aratat ca nu este de mirare ca in raportul MCV se face referire la ceea ce s-a intamplat in Parlamentul Romaniei in decembrie 2013 - martea neagra - si, de aceea, este important sa se introduca un cod de conduita pentru parlamentari. Citeste si: LIVE TEXT Raportul MCV, prezentat la Bruxelles Mesajul raportului este unul clar: Toti suntem egali in fata legii, inclusiv parlamentarii romani, a subliniat Mark Grey. Schimbarile trebuie .

Cazanciuc: Raportul MCV, mai bun decat cel de anul trecut

Ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc, a declarat ca raportul MCV prezentat miercuri este mai bun decat cel de anul trecut, fiind facute 18 recomandari, dintre care sase pentru MJ, privind, printre altele, desfiintarea instantelor si parchetelor mici.

Parlamentul, pusla zid in raportul MCV

Martea neagra din decembrie 2013, cand parlamentarii si-aufacut pe ascuns superimunitati in fata legii si au incercat sa spele cazierele coruptilor, este criticata de Comisia Europeana in raportul MCV. Comisia Europeana va face astazi public raportul Mecanismului de Cooperare si Verificare, dupa cum a declarat Mark Grey, purtatorul de cuvant al institutiei.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )