Libnet.ro
UNICEF

09:30

Prima de 1 iunie de 150 de lei pentru fiecare copil al angajatilor din CEO

Adevărul Adevărul,
Prima de 1 iunie de 150 de lei pentru fiecare copil al angajatilor din CEO

Angajatii din Complexul Energetic Oltenia CEO) vor beneficia de prime cadou cu ocazia zilei de 1 iunie. Astfel, pentru fiecare copil, salariatii vor primi cateva 150 de lei. continuă pe Adevărul

PDL propune acordarea unui tichet lunar de 200 de lei pentru elevii de la after school.

PDL va depune o initiativa legislativa care prevede acordarea lunar a unui tichet de 200 de lei pentru elevii din clasele pregatitoare si I-IV care vor sa urmeze programul Scoala dupa scoala, au anuntat, marti, deputatii PDL Raluca Turcan si Roberta Anastase, informeaza Mediafax. Turcan a precizat, la o conferinta de presa, ca aceasta initiativa va oferi o solutie pentru familiile care nu au cu cine sa-si lase copiii dupa scoala, previne abandonul scolar. PDL propune functionarea acestui .

Liviu Dragnea: Guvernul aloca doua milioane de lei pentru orfelinatul de la Siret

Guvernul va aloca doua milioane de lei pentru finalizarea reparatiilor la orfelinatul de la Siret, a anuntat vicepremierul Liviu Dragnea, in editia de marti seara a emisiunii Sinteza zilei de la Antena 3. in.

PDL propune acordarea unui tichet lunar de 200 de lei pentru elevii de la after school

PDL va depune o initiativa legislativa care prevede acordarea lunar a unui tichet de 200 de lei pentru elevii din clasele pregatitoare si I-IV care vor sa urmeze programul Scoala dupa scoala. Deputatul PDL.

PDL propune acordarea unui tichet lunar de 200 de lei pentru elevii de la after school

PDL va depune o initiativa legislativa care prevede acordarea lunar a unui tichet de 200 de lei pentru elevii din clasele pregatitoare si I-IV care vor sa urmeze programul Scoala dupa scoala, au anuntat, marti, deputatii PDL Raluca Turcan si Roberta Anastase, transmite Mediafax.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )