Libnet.ro
UNICEF

00:07

Prima DECIZIE a lui Felix Banila dupa ce a ajuns sef la DIICOT: Si-a luat consilier o fosta procuroare DNA

B1 B1,
Prima DECIZIE a lui Felix Banila dupa ce a ajuns sef la DIICOT: Si-a luat consilier o fosta procuroare DNA

Abia numit la conducerea DIICOT, Felix Banila a decis sa o numeasca in functia de consilier pe Mariana Alexandru, fost procuror anticoruptie si un nume celebru in justitia din Romania. Mariana Alexandru a. continuă pe B1

Augustin Lazar, prima declaratie dupa ce Felix Banila a fost instalat la sefia DIICOT: Este momentul sa-si arate resursele pe care le-a invocat

Procurorul general Augustin Lazar a declarat marti ca este momentul ca noul procuror sef al DIICOT, Felix Banila, sa-si arate resursele pe care le-a invocat in proiectul de management prezentat la selectia or.

Felix Banila, noul sef DIICOT, ii evalueaza pe procurorii antimafia care nu l-au vrut in fruntea institutiei

Felix Banila a anuntat la instalarea in functia de procuror-sef al Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism DIICOT) ca prioritatea sa este evaluarea intregii activitati a DIICOT. Asta dupa ce procurorii antimafia i-au cerut presedintelui Klaus Iohannis sa respinga propunerea ministrului Justitiei de numire a procurorului Felix Banila la conducerea institutiei.

Ce avere are noul sef al DIICOT, Felix Banila: O casa, un teren si doua masini de lux

Noul procuror-sef al DIICOT, Felix Banila, detine o casa, un teren si doua masini de lux, conform declaratiei de avere din luna iunie 2018, depusa in calitate de prim procuror al Parchetului de pe langa.

Felix Banila la conducerea DIICOT

Presedintele Klaus Iohannis a semnat astazi decretul pentru numirea in functia de procuror-sef al Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism a procurorului Oliver-Felix Banila, pentru o perioada de trei ani. Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, a semnat astazi, 23 iulie a. c. , decretul pentru numirea in functia de procuror-sef al Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism a domnului Oliver-Felix Banila - pe o perioada de 3 ani, a anuntat Administratia Prezidentiala.

Felix Banila a preluat oficial functia de procuror-sef DIICOT

Oliver Felix Banila a preluat marti functia de procuror-sef al DIICOT, in cadrul unei ceremonii care a avut loc in prezenta procurorilor din cadrul acestei institutii. La eveniment a fost prezent August.

Klaus Iohannis a semnat decretul pentru numirea lui Felix Banila la sefia DIICOT

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a semnat luni decretul pentru numirea in functia de procuror-sef al Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism a procurorului Oliver-Felix Banila, pe o perioada de 3 ani.

Banila, dupa numirea la sefia DIICOT: Voi face o evaluare, sa vedem ce situatii trebuie iNDEPARTATE

Proaspat numit la conducerea DIICOT, procurorul Felix Banila a anuntat ca imediat ce va ocupa noua calitateva face o evaluare a intregii structuri, pentru a vedea ce situatii trebuie.

Cine este Oliver Felix Banila, numit in functia de procuror-sef al DIICOT

Presedintele Klaus Iohannis a semnat astazi decretul pentru numirea in functia de procuror-sef al Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism DIICOT) a lui Oliver-Felix.

Sef nou la DIICOT

Directia de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism DIICOT) are, incepand de ieri, un nou procuror-sef: Felix Banila. Dupa 48 de zile de cand procurorul din Bacau a primit aviz favorabil din partea CSM pentru a ocupa functia de sef al DIICOT, presedintele Klaus Iohannis a semnat decretul prin care Banila preia conducerea acestei institutii, pentru urmatorii trei ani.

Iohannis a semnat decretul de numire a procurorului Felix Banila la conducerea DIICOT

Presedintele Klaus Iohannis a semnat luni decretul pentru numirea in functia de procuror-sef al Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism a procurorului Oliver-Felix.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2347 seconds )