Libnet.ro
UNICEF

11:15

Prima declaratie a Simonei Halep, dupa victoria de la Toronto

România Liberă România Liberă,
Prima declaratie a Simonei Halep, dupa victoria de la Toronto

Jucatoarea Simona Halep a declarat, vineri, dupa meciul de la Rogers Cup cu Agnieszka Radwanska, in care a revenit si s-a impus desi a pierdut primul set cu 0-6, ca sportiva poloneza a jucat extraordinar in prima parte a confruntarii, dar ea a ramas concentrata si a luptat pana la sfarsit. continuă pe România Liberă

Prima reactie a Simonei Halep dupa calificarea in sferturile de la Toronto

Simona Halep, numarul 3 WTA, a vorbit dupa victoria cu Angelique Kerber, scor 6-3, 5-7, 6-4. A fost exact ca o finala acest meci. A jucat foarte bine, insa si eu am dat totul azi. Am incercat sa o fac sa.

Simona Halep, prima declaratie dupa victoria de la Toronto

Jucatoarea Simona Halep, cap de serie numarul 2 si locul 3 WTA, a declarat, miercuri, dupa calificarea in optimile de finala ale turneului de categorie Premier 5 de la Toronto Canada), ca a jucat cel mai bun.

Simonei Halep, adversara puternica, la Toronto

Jucatoarea sarba de tenis Jelena Jankovici Serbia), locul 23 WTA, s-a calificat, marti, in turul doi al turneului de Toronto Canada) si o va intalni pe Simona Halep, cap de serie numarul 2 si pozitia a treia.

Zile de COSMAR la WTA Toronto: Rivalele Simonei Halep, eliminate una dupa alta! Vezi rezultatele SURPRIZA

Turneul WTA de la Toronto a avut doua zile de cosmar pentru principalele favorite, dupa ce jucatoare ca Petra Kvitova sau Caroline Wozniacki au fost eliminate inca de la primele meciuri. Nu mai putin de 9 favorite au parasit turneul inainte de optimi.

Care este secretul din spatele performantei Simonei Halep de la Rogers Cup

Simona Halep a ajuns in sferturile de la Rogers Cup, dupa o victorie muncita in fata lui Angelique Kerber. Site-ul oficial al WTA scrie ca un catalizator important al performantei Simonei a fost publicul, care a.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )