Libnet.ro
UNICEF

15:30

Zile de COSMAR la WTA Toronto: Rivalele Simonei Halep, eliminate una dupa alta! Vezi rezultatele SURPRIZA

România Liberă România Liberă,
Zile de COSMAR la WTA Toronto: Rivalele Simonei Halep, eliminate una dupa alta! Vezi rezultatele SURPRIZA

Turneul WTA de la Toronto a avut doua zile de cosmar pentru principalele favorite, dupa ce jucatoare ca Petra Kvitova sau Caroline Wozniacki au fost eliminate inca de la primele meciuri. Nu mai putin de 9 favorite au parasit turneul inainte de optimi. continuă pe România Liberă

Simonei Halep, adversara puternica, la Toronto

Jucatoarea sarba de tenis Jelena Jankovici Serbia), locul 23 WTA, s-a calificat, marti, in turul doi al turneului de Toronto Canada) si o va intalni pe Simona Halep, cap de serie numarul 2 si pozitia a treia.

Prima reactie a Simonei Halep dupa calificarea in sferturile de la Toronto

Simona Halep, numarul 3 WTA, a vorbit dupa victoria cu Angelique Kerber, scor 6-3, 5-7, 6-4. A fost exact ca o finala acest meci. A jucat foarte bine, insa si eu am dat totul azi. Am incercat sa o fac sa.

WTA Toronto: Simona Halep, calificata in OPTIMI, dupa ce a trecut de Jankovic. Debut cu dreptul pe hardul american

Simona Halep, cap de serie numarul 2, s-a calificat in optimile turneului de categorie Premier 5 de la Toronto, pe tabloul de simplu. Romanca a eliminat-o pe Jelena Jankovic, 23 WTA, cu scorul de 6-3, 6-4.

WTA Toronto: Simona Halep vs Jelena Jankovic (dupa ora 20:00)

Simona Halep revine pe teren dupa o pauza de cateva saptamani, numarul trei mondial urmand sa o intalneasca pe Jelena Jankovic 23 WTA), in turul doi al turneului Premier 5 de la Toronto. Meciul va fi in direct pe Dolcesport 2 si LiveText pe HotNews. ro dupa ora 20:00.

WTA Toronto: Simona Halep vs Angelique Kerber 6-3, 5-7, 6-4/ Halep, in sferturi dupa un meci epuizant

Simona Halep cap de serie numarul doi) a avut nevoie de doua ore si 23 de minute pentru a o invinge pe Angelique Kerber si pentru a se califica in sferturile turneului Premier 5 de la Toronto. Partida a fost una echilibrata, cu multe schimburi epuizante, iar Simona a avut nevoie de multa tarie de caracter pentru a trece de o jucatoare ambitioasa.

WTA Toronto: Romancele iau startul, marti, in turneul Premier 5. La ce ora joaca Halep si Gavrilova

Turneul Premier 5 de la Toronto, Rogers Cup, continua, marti cu meciuri atat la simplu, cat si la dublu. in timp ce Begu va evolua la simplu, Halep va juca, la dublu, alaturi de Daria Gavrilova.

WTA Toronto: Eugenie Bouchard, eliminata in primul tur - Continua caderea pentru jucatoarea din Canada

Eugenie Bouchard locul 25 WTA) continua perioada neagra din acest an, fosta finalista de la Wimbledon din 2014) fiind eliminata in primul tur al turneului Premier 5 de la Toronto. Belinda Bencic a fost cea care i-a provocat inca o infrangere jucatoarei din Canada. Au mai parasit competitia prematur si alte nume importante precum Sloane Stephens, Timea Bacsinszky favorita 12), Carla Suarez Navarro favorita 9) si Karolina Pliskova favorita 10).

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2265 seconds )