Libnet.ro
UNICEF

01:06

Prima TV, gata din nou de carcoteala. Ce vedem in grila de primavara

Adevărul Adevărul,
Prima TV, gata din nou de carcoteala. Ce vedem in grila de primavara

Noul sezon din Cronica Carcotasilor, cea mai longeviva emisiune de satira, debuteaza in aceasta seara, de la 20:30, la Prima TV, cu Ioana Petric si Cristian Hrubaru in rolul prezentatorilor. continuă pe Adevărul

VIDEO: Archos, prima tableta din lume cu memorie interna de 256 GB

Archos 94 Magnus este prima tableta din lume cu memorie interna de 256 GB. Tableta are un procesor Quad Core pe platforma ARM A17 pe 1,8 GHz si un procesor grafic GPU Mali T764, potrivit androidauthority. com.

Marica s-a accidentat din nou in luna meciului cu Feroe

Atacantul Ciprian Marica are din nou probleme de sanatate si a absentat de la ultimul antrenament al echipei sale, Konyaspor.

Parisul, survolat, din nou, de o drona

Capitala franceza a fost survolata, din nou, de o drona, in noaptea de marti spre miercuri, incident in urma caruia politia cauta patru suspecti, relateaza postul de radio Europe 1, conform Mediafax.

Apple a vandut mai multe smartphone-uri decat Samsung in trimestrul patru, pentru prima oara din 2011

Apple a vandut mai multe smartphone-uri decat Samsung in ultimul trimestru al anului 2014, pentru prima oara din 2011, potrivit companiei de analiza a pietei Gartner. Apple a vandut in primul trimestru fiscal.

Traian Basescu, din nou la sediul PMP. Eugen Tomac: Fostul sef al statului va fi invitat la mai multe turnee ale PMP

Fostul presedinte Traian Basecu a mers din nou luni la sediul PMP, dupa incheierea unei sedinte a partidului in cadrul careia s-au discutat chestiuni organizatorice, informeaza B1 TV. Presedintele.

VIDEO Traian Basescu, din nou la sediul PMP: Am incredere in Elena Udrea si in justitie

Fostul presedinte Traian Basescu a fost la sediul PMP, duminica, pentru a doua oara in ultimele trei zile, el exprimandu-si din nou increderea in Elena Udrea si in justitie, informeaza Mediafax.

Traian Basescu, din nou la sediul PMP: Am incredere in Elena Udrea si in justitie

Fostul presedinte Traian Basescu a fost astazi la sediul PMP, pentru a doua oara in ultimele trei zile, el exprimandu-si din nou increderea in Elena Udrea si in justitie.

Elena Udrea loveste din nou pe Facebook

Elena Udrea a scris din nou pe Facebook. Protejata lui Traian Basescu incearca sa dezminta marturiile din motivarea instantei. Echipa de comunicare a Elenei Udrea spune ca aceasta a luptat si va lupta.

Viena este din nou orasul cu cel mai inalt nivel al calitatii vietii. Pe ce loc se afla Bucurestiul

Capitala Austriei, Viena, este pentru a sasea oara consecutiv orasul cu cel mai inalt nivel al calitatii vietii din lume, arata studiul pe anul 2015 al companiei de consultanta Mercer.

Dosarul Santaj la Antene ajunge din nou, miercuri, pe masa magistratilor de la Curtea de Apel Bucuresti

Celebrul dosar Santaj la Antene ajunge, miercuri, la Curtea de Apel pentru un nou termen. in acest caz, sunt trimisi in judecata Dan Voiculescu, fiica sa Camelia si directorul general Antena Group Sorin.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1992 seconds )