Libnet.ro
UNICEF

06:00

Prima iesire publica a lui Kovesi dupa scandalul DNA Ploiesti

România Liberă România Liberă,
Prima iesire publica a lui Kovesi dupa scandalul DNA Ploiesti

Procurorul-sef al Directiei Nationale Anticoruptie, Laura Codruta Kovesi, va sustine in aceasta sear. continuă pe România Liberă

PRIMA REACTIE a lui Kovesi dupa DEZVALUIRILE BOMBA facute de procurorul Mihaiela Iorga Moraru! Sefa DNA a facut ANUNTUL mult asteptat

In plin scandal in justitia din Romania, Laura Codruta Kovesi vine cu o explicatie, la cererea jurnalistilor Antena 3, referitoare la declaratiile facute de procurorul Mihaiela Iorga Moraru. Nu a existat n.

La Biserica se .... Basescu, PRIMA REACTIE in SCANDALUL DNA: Revocarea lui Kovesi...

Traian Basescu a avut, marti, o prima reactie in scandalul de la DNA Ploiesti. Fostul presedinte spune ca nu a vazut inregistrarile facute de Vlad Cosma, in care acesta il acuza pe procurorul Negulescu.

Gata! E OFICIAL! Tudorel Toader anunta MASURI in SCANDALUL DNA! Ministrul Justitiei a hotarat SOARTA lui Kovesi

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, face, luni dupa-amiazp, primele precizari in legatura cu scandalul din jurul DNA. Aflat intr-o vizita oficiala in Japonia, Toader a declarat pentru Antena 3 ca nu va.

Gata! E OFICIAL! Tudorel Toader anunta MASURI in SCANDALUL DNA! Ministrul Justitiei a hotarat SOARTA lui Kovesi

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, face, luni dupa-amiazp, primele precizari in legatura cu scandalul din jurul DNA. Aflat intr-o vizita oficiala in Japonia, Toader a declarat pentru Antena 3 ca nu va.

VIDEO Kovesi, despre scandalul DNA: Nu am niciun motiv sa imi dau demisia. E festivalul inculpatilor care vor sa umileasca societatea

Laura Codruta Kovesi a sustinut o conferinta de presa in care a facut declaratii cu privire la scandalul iscat in jurul Serviciul teritorial Ploiesti. Kovesi a facut precizari despre modul in care au facut anchetele procurorii serviciului respectiv si a spus ca nu are de ce sa-si dea demisia. Atacul la adresa DNA nu este intamplator, asistam la un festival disperat al inculpatilor care vor sa umileasca societatea, a spus sefa DNA.

Laura Codruta Kovesi, dupa dezvaluirile facute la Antena 3: Procurorii din DNA nu falsifica probe. La primul semn ca un procuror nu a respectat legea, am reactionat

Pentru prima data de cand este procuror sef la DNA, Laura Codruta Kovesi a sustinut o conferinta de presa. Tema, evident, dezvaluirile bomba din ultimele zile despre dosarele si probele fabricate. La trei.

Reactia Laurei Codruta Kovesi, dupa acuzatiile aduse de fostul procuror DNA Mihaiela Iorga Morar

Sefa DNA Laura Codruta Kovesi a negat ca ar fi cerut urgentarea dosarului unui fost ministru care urma sa ajunga premier, asa cum a sustinut inculpata Mihaiela Moraru Iorga, adaugand ca nu a facut presiuni.

Viorica Dancila anunta masuri dupa scandalul din DNA: Ce ii cere lui Tudorel Toader (VIDEO)

La sosirea la sediul PSD unde participa la Comitetul Executiv al PSD, Viorica Dancila a fost asaltata de jurnalisti cu intrebari despre scandalul in care este implicat DNA, cat si despre activitatea.

Sefa CSM, despre scandalul DNA Prahova: Solicit institutiilor judiciare sa urgenteze procedurile pentru redarea increderii cetatenilor in actul de justitie

Consiliul Superior al Magistraturii isi va preciza, miercuri, pozitia fata de scandalul declansat dupa ce fostul deputat PSD, Vlad Cosma, cercetat de DNA pentru coruptie, a facut publice mai multe inregistrari audio cu procurorii DNA Prahova, Lucian Onea si Mircea Negulescu, care vorbeau despre aranjarea unor probe.

Parchetul General, masura de ULTIMA ORA dupa scandalul din DNA: A fost deschis DOSAR PENAL

Parchetul General a deschis un dosar penal dezvaluirile fostului senator Vlad Cosma, cu privire la dosarele fabricate de unii procurori de la DNA Ploiesti, potrivit unui comunicat de presa al Parchetului de pe.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.3027 seconds )