Libnet.ro
UNICEF

16 Iun.

in prima luna a anului, vom consuma 17 milioane MWh gaze naturale

România Liberă România Liberă,
in prima luna a anului, vom consuma 17 milioane MWh gaze naturale

Cererea totala de gaze naturale, in luna ianuarie 2016, este estimata de Transgaz la 16,978 milioane MWh, conform datelor operatorului national de transport si sistem al gazelor transmise Autoritatii Nationale de Reglementare in domeniul Energiei ANRE), informeaza Agerpres. continuă pe România Liberă

Transgaz estimeaza o cerere totala de gaze naturale de 17 milioane MWh

Cererea totala de gaze naturale, in luna ianuarie 2016, este estimata de Transgaz la 16,978 milioane MWh, potrivit datelor operatorului national de transport si sistem al gazelor transmise Autoritatii Nationale de Reglementare in domeniul Energiei ANRE).

Posta Romana a lansat doua licitatii de 17 milioane de euro pentru dezvoltarea retelei electronice

Compania Nationala Posta Romana a lansat doua licitatii pentru dezvoltarea retelei de comunicatii electronice in valoare de 17 milioane euro, anunturile aferente procedurilor fiind publicate in Sistemul Electronic de Achizitii Publice SEAP), potrivit unui comunicat de presa al companiei trimis redactiei.

Posta Romana achizitioneaza echipamente si servicii IT de 17 milioane euro, pentru modernizare

Compania Nationala Posta Romana a lansat doua licitatii care vizeaza proiectul integrat de dezvoltare a retelei de comunicatii electronice a companiei, cu o valoare totala a contractelor de 77,2 milioane lei 17 mil. euro), urmand ca ofertele sa fie deschise pe 8 si 9 februarie, a anuntat operatorul intr-un comunicat de presa.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16 Iun.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2438 seconds )