Libnet.ro
UNICEF

10:30

Prima ninsoare din acest sezon in Capitala

B1 B1,
Prima ninsoare din acest sezon in Capitala

Sambata dupa-amiaza a inceput prima ninsoare dn acest sezon in capitala, transmite B1 TV. Dupa un vant puternic la inceputul zilei, a inceput si ninsoarea. Temperaturile scazute din ultimele ore a facut ca. continuă pe B1

Prima ninsoare din acest an, in Capitala

Avem prima ninsoare in Capitala. Ploaia prognozata pentu aceasta dupa-amiaza s-a transformat in lapovita si ninsoare. Potrivit informarii emise de Administratia Nationala de Meteorologie, de.

Prima ninsoare in Bucuresti

Astazi a nins pentru prima data in acest sezon in Capitala. ANM a emis o atentionare de vant, lapovita si ninsoare in sapte judete din sud si sud-est.

Prima ninsoare la Alexandria

La Alexandria s-a inregistrat, astazi, cea mai scazuta temperatura din acest sezon rece. Tot astazi, peste oras a cazut prima ninsoare.

Simona Halep, prima romanca din istorie calificata in finala Turneului Campioanelor

Simona Halep a reusit, sambata, o premiera pentru tenisul romanesc. Ea este prima romanca din istorie care a obtinut calificarea in finala Turneului Campioanelor de la Singapore, dupa ce a trecut de Agnieszka Radwanska, 6 WTA, cu scorul de 6-2, 6-2.

Sorin Oprescu: Parada de 1 decembrie din acest an va fi organizata in Piata Constitutiei

Parada de 1 Decembrie din acest an va fi organizata in Piata Constitutiei. Anuntul a fost facut de Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu. Arcul de Triumf, pe sub care militarii obisnuiau sa defileze an de.

Primele sanctiuni ale CNADNR, dupa prima ninsoare. Un sef de la Drumuri, suspendat si cercetat disciplinar

Directorul general al CNADNR l-a suspendat din functie, sambata, pe inginerul-sef Lucian Stan, de la Sectia de Drumuri Nationale Bucuresti Sud, si a dispus cercetarea disciplinara a acestuia si a tuturor.

Vantul puternic a facut ravagii in Capitala, sambata dimineata

18 copaci cazuti, 4 panouri publicitare cazute si 5 stalpi de electricitate daramati, in doar 3 ore, in Bucuresti. Acesta este bilantul pagubelor produse sambata dimineata, intre orele 8-11. Capitala.

Simona Halep, prima jucatoare din Romania care invinge numarul 1 WTA

Evolutia Simonei Halep la Singapore a transformat-o pe romanca intr-un dintre favoritele la castigarea competitiei. Victoria cu 6-0, 6-2, in fata Serenei Williams, a fost prima a unei romance impotriva unui lider .

Agricover Credit IFN deschide la Iasi prima filiala din Moldova

Agricover Credit IFN, institutie financiara non-bancara specializata exclusiv pe finantarea agriculturii, deschide la Iasi prima sa filiala din Moldova si a doua din seria de sucursale deschise, potrivit unui comunicat remis azi redactiei.

Daniel Dragomir, How to Web: asteptam 1.000 de oameni pentru editia din acest an, majoritatea platitoare de bilet

Evenimentul How to Web 2014 va atrage in acest an circa 1. 000 de invitati, in crestere cu circa 20% fata de anul precedent, conform lui Daniel Dragomir, noul) CEO al conferintei regionale.

ştiri de la B1

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2339 seconds )