Libnet.ro
UNICEF

22:00

Primele sanctiuni ale CNADNR, dupa prima ninsoare. Un sef de la Drumuri, suspendat si cercetat disciplinar

Antena3 Antena3,
Primele sanctiuni ale CNADNR, dupa prima ninsoare. Un sef de la Drumuri, suspendat si cercetat disciplinar

Directorul general al CNADNR l-a suspendat din functie, sambata, pe inginerul-sef Lucian Stan, de la Sectia de Drumuri Nationale Bucuresti Sud, si a dispus cercetarea disciplinara a acestuia si a tuturor. continuă pe Antena3

A venit iarna in octombrie. Stratul de zapada va ajunge la 10 cm, CNADNR a dat primele sanctiuni. Cod galben de NINSORI in Bucuresti si 5 judete

In Bucuresti a venit iarna. A mai nins pentru prima data in luna octombrie, in ultimii 10 ani. Meteorologii spun ca stratul de zapada va ajunge la 10 centimetri. CNADNR a dat primele sanctiuni pentru.

Prima ninsoare din acest an, in Capitala

Avem prima ninsoare in Capitala. Ploaia prognozata pentu aceasta dupa-amiaza s-a transformat in lapovita si ninsoare. Potrivit informarii emise de Administratia Nationala de Meteorologie, de.

Prima ninsoare din acest sezon in Capitala

Sambata dupa-amiaza a inceput prima ninsoare dn acest sezon in capitala, transmite B1 TV. Dupa un vant puternic la inceputul zilei, a inceput si ninsoarea. Temperaturile scazute din ultimele ore a facut ca.

Prima ninsoare la Alexandria

La Alexandria s-a inregistrat, astazi, cea mai scazuta temperatura din acest sezon rece. Tot astazi, peste oras a cazut prima ninsoare.

Prima ninsoare in Bucuresti

Astazi a nins pentru prima data in acest sezon in Capitala. ANM a emis o atentionare de vant, lapovita si ninsoare in sapte judete din sud si sud-est.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )