Libnet.ro
UNICEF

05:00

Prima planta care a inflorit pe Statia Spatiala Internationala

Antena3 Antena3,
Prima planta care a inflorit pe Statia Spatiala Internationala

Astronaut Scott Kelly a postat pe Twitter o fotografie cu prima floare care a crescut si inflorit in spatiu, mai precis la bordul Statiei Spatiale Internationale ISS). Floarea face parte din specia zinnia,. continuă pe Antena3

Premiera in spatiu: Prima planta ce a inflorit pe Statia Spatiala Internationala

Astronaut Scott Kelly a postat pe Twitter o fotografie cu prima floare care a crescut si inflorit in spatiu, mai precis la bordul Statiei Spatiale Internationale ISS). Floarea face parte din specia zinnia, originara din sud-vestul Statelor Unite, informeaza RT. Prima floare cultivata in spatiu, scrie Scott Kelly pe Twitter. Da, exista alte forme de viata in spatiu!, a spus el glumind.

NASA a ales cele trei companii private care sa aprovizioneze Statia Spatiala Internationala

Se pare ca NASA intentioneaza sa finanteze si sa aprovizioneze Statia Spatiala Internationala pana in 2024. Cum NASA a scos din uz ultima naveta spatiala de transport shuttle), gigantul american se bazeaza momentan pe Soyuz-urile rusesti pana cand companiile private americane vor putea prelua sarcina inapoi de la rusi. Se pare ca aceasta intoarcere pe [].

FOTO. Prima floare crescuta in spatiu

Astronautul NASA Scott Kelly a publicat, pe contul sau de Facebook, o fotografie cu prima planta care a inflorit in spatiu.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2273 seconds )