Libnet.ro
UNICEF

06:30

Prima reactie din PSD dupa imaginile cu propaganda politica din biserica: Aceasta nu este campanie pentru referendum!

B1 B1,
Prima reactie din PSD dupa imaginile cu propaganda politica din biserica: Aceasta nu este campanie pentru referendum!

Liderul grupului social-democrat din Camera Deputatilor, Daniel Suciu, a oferit o prima reactie din PSD dupa imaginile surprinse intr-o biserica din Campina, unde mai multi politicieni, preoti si credinciosi. continuă pe B1

Niculae Badalau, rasplatit cu o noua functie dupa ce a abandonat grupul pucistilor din PSD inaintea votului din CEx

Niculae Badalau a facut parte din grupul nemultumitilor din PSD, dupa care a parasit sedinta CEx chiar inainte de votul decisiv, iar acum s-a ales cu o noua functie. Badalau va face parte din.

Prima reactie a Simonei Halep dupa eliminarea suferita in primul meci jucat la Wuhan

Simona Halep a declarat, marti, dupa eliminarea suferita in primul meci jucat la Wuhan, ca in mod normal trebuia sa se retraga de pe teren din cauza problemelor medicale, dar a precizat ca nu ii place sa.

Dragnea: Vom organiza activitati de informare cu privire la tema referendumului / infiintam un grup de lucru pentru gestionarea resursei umane din PSD (VIDEO)

Liviu Dragnea a declarat, la finalul sedintei Biroului Permanent National, ca s-a luat decizia constituirii unui grup de lucru pentru gestionarea resursei umane din PSD si pentru verificarea indeplinirii.

Daniel Dragomir, acuzatii la adresa unor pucisti din PSD. Cine s-a ascuns in spatele Gabrielei Firea

Fostul ofiter SRI Daniel Dragomir le da sfaturi gratis pucistilor din PSD. Acesta sustine ca miscarea de indepartare a lui Liviu Dragnea de la sefia PSD ar fi avut succesul scontat daca Gabriela Firea ar fi.

Iarna in luna septembrie! Prima ninsoare din aceasta toamna in Bacau

Prima ninsoare din aceasta toamna din judetul Bacau a fost surprinsa in imagini de localnicii din comuna Ghimes-Faget, care au iesit la strans fan pe un deal si au gasit un strat consistent de.

Prima reactie a lui Valer Dorneanu dupa ce a fost huiduit si apostrofat de un grup de protestatari (VIDEO)

Presedintele Curtii Constitutionale, Valer Dorneanu, a anuntat ca nu va depune nicio plangere penala dupa ce a fost urmarit de un grup de protestari cunoscuti, precum Cristian Dide sau Marian Ceausescu,.

Prima reactie a Simonei Halep dupa ce a fost eliminata de la Wuhan. Ce a reclamat liderul WTA si ce va face in continuare

Simona Halep a pierdut in turul al doilea al turenului de la Wuhan, fiind eliminata de slovaca Dominika Cibulkova.

Gabriela Firea, atac la Dragnea: Daca pentru delict de opinie poti fi exclus din PSD, atunci eu imi voi duce crucea / Stiu ca unora le e mai greu sa creada ca cineva poate vorbi in numele unor principii

Gabriela Firea a lansat un nou atac voalat la adresa lui Liviu Dragnea. Aceasta a tinut sa remarce ca, pentru prima data dupa mult timp, sedinta Comitetului Executiv National de vineri nu s-a terminat cu un vot.

VIDEO Prima ninsoare din sezon la Blea Lac

In Muntii Fagaras, la peste 2000 de metri altitudine, temperaturile au scazut, luni, sub un grad si s-a depus primul stat de zapada al sezonului, dupa ce a inceput sa ninga.

Firea: Daca poti fi exclus din PSD pentru delict de opinie, noi ne ducem crucea mai departe. Nu cred ca va fi cazul / Nu am vorbit cu Iohannis despre nlaturarea lui Dragnea

Vicepresedintele PSD Gabriela Firea a declarat luni, inaintea sedintei Biroului Permanent al PSD, ca nu crede ca se va ajunge la excluderea sa din partid. Ea a mai spus ca in spatele demersului ei privind demisia lui Dragnea nu s-a aflat nici presedintele Klaus Iohannis, nici serviciile.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2216 seconds )