Libnet.ro
UNICEF

16:15

Prima reactie a lui Gigi Becali dupa ce FCSB a reusit un egal chinuit cu Dinamo. Ce vrea sa faca acum patronul FCSB

Antena3 Antena3,
Prima reactie a lui Gigi Becali dupa ce FCSB a reusit un egal chinuit cu Dinamo. Ce vrea sa faca acum patronul FCSB

FCSB a reusit un egal chinuit in partida jucat imotriva lui Dinamo, dupa ce a fost condusa cu 2-0! Dupa meci, Gigi Becali si-a facut praf echipa. Voi daca erati in poarta luati golul ala? Sunt multumit. continuă pe Antena3

Prima reactie a Simonei Halep, dupa calificarea in semifinala tunreului WTA de la Doha: Nu joc gandindu-ma la clasament. Daca se va intampla din nou...

Simopna Halep a declarat, vineri, dupa ce s-a calificat in semifinalele turneului de la Doha, ca i-a fost greu sa-si pastreze concentrarea pana la final, in partida cu americanca de 18 ani Catherine Bellis,.

Prima reactie a Simonei Halep, dupa califcarea in sferturile turneului WTA de la Doha: Ma simt foarte bine ca am castigat

Simona Halep s-a calificat in sferturi la turneul de la Doha, dupa ce a trecut in doua seturi de Anastasija Sevastova, locul 15 WTA, scor 6-4, 6-3. in runda urmatoare, Halep va juca impotriva lui Catherine.

Recunostinta manastireasca are picioare scurte! Gigi Becali nu mai are portret mare la ctitoria sa de la Maglavit, desi a donat un milion de euro pentru ridicarea manastirii (FOTO)

Manastirea Maglavit este rezultatul promisiunii lui George Becali care a anuntat public ca daca Steaua se califica mai departe in fata lui Betis Sevilla, in 2006, va ctitori o manastire. Gigi Becali ssi-a re.

Gigi Becali, rebut genetic. Atac uluitor la adresa patronului FCSB

Gigi Becalia reactionat in aceasta dimineata, dupa ce legenda dinamovista Cornel Dinu l-a numit miercuri seara rebut genetic. Becali a avut insa un discurs temperat si a refuzat sa intre intr-un.

Gigi Becali, in delir: Patronul FCSB a anuntat ca Lazio va fi eliminata in retur si a explicat si cum. Toate reactiile

Finantatorul ros-albastrilor a iesit de la Arena Nationala convins ca echipa sa va ajunge in urmatoarea faza a Ligii Europa, dupa returul de pe Olimpico de la 22 februarie.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )